Larsson legrosszabb döntése

A svéd klasszis már megbánta, hogy nem hallgatott Sir Alex kérlelésére és nem maradt tovább Manchesterben.


Ferguson általános meglepetést okozott azzal, hogy 2007 januárjában rövid távú kölcsönszerzõdés keretében megszerezte Larssont akkori klubjától, a svéd Helsingborgtól.

 

 

 

 

Bár 13 meccsen csak 3 gólt jegyzett, Larsson egy nehéz idõszakban segítette a Unitedet, tevékeny részese volt annak, hogy a szezon végén bajnokként zárt a Manchester United. A most 39 esztendõs csatár tehát mint késõbb kiderült angol bajnoki címet is ünnepelhetett.

 

A megállapodás értelmében azonban Larssonnak vissza kellett térnie a svéd bajnokság rajtjára, így manchesteri tartózkodása igen rövidre sikerült. Noha Ferguson szerette volna megtartani, a svéd klasszis távozott szerzõdése lejártával.

 

Az edzõi karrierjét a Landskrona csapatánál kezdõ klasszis a fifa.com-nak beismerte, hiba volt hogy nem hallgatott Ferguson hívó szavára és nem maradt Manchesterben.

 

„Ha egy hibát kéne kiemelnem karrierembõl, akkor az az, hogy visszatértem Svédországba és nem hallgattam Ferguson Úr marasztalására.”

 

„Tovább kellett volna maradnom a Unitednél, mert nagyon jól éreztem magam, mindenki nagyon kedves volt velem. Túl rövidre sikerült ez az idõszak.”

 

„Az egész egy fantasztikus élmény volt. Noha 35 éves voltam akkor, úgy éreztem van még bennem erõ arra, hogy jó játékkal rukkoljak ki. Ezért érzem nagy hibának a döntésemet.”

 

Manchester Evening News


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!