Két United támadó is célkeresztben

A Real Madrid és az orosz Anzhi Makhachkala is szeretné leigazolni a Vörös Ördögökök 1-1 támadóját.


Az orosz újgazdag klub Dimitar Berbatovot szemelte ki.

A 30 éves csatár idén csak öt alkalommal léphetett pályára csapatában. A bolgár játékos ügynöke, Emil Danchev elmondása alapján az orosz klub januárban 15 millió fontos ajánlattal állhat elõ.

"Ha az Anzhi konkrét ajánlatot tenne, leülnénk Berbatovval és átgondolnánk" - mondta a Mirrornak az ügynök. "Nem tudom, Berbatov boldog-e Manchesterben. Játszik, majd padozik csak."

Dimitar szerzõdése a szezon végén lejár, ha a United nem kíván hosszabbítani vele, akkor csak a januári eladás során kapna pénzt a bolgárért.

 


Eközben egy másik manchesteri támadó is célkeresztbe került. A Real Madrid ugyanis nyáron elsõ számú célpontjaként Wayne Rooneyt szeretné leigazolni.

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint Jose Mourinho egy listát adott a madridi klub elnökének, Florentino Pereznek, amin a nyári kiszemelteket tüntette fel.

A listán Wayne Rooney mellett még Fernando Llorente neve is megtalálható, mint csatár.

A Madrid korábban már több játékost is igazolt a Vörös Ördögöktõl, legutóbb világrekordnak számító összegért Cristiano Ronaldot szerzõdtették az Old Traffordról. A hírek szerint a 26 éves Rooneyért 55 millió fontot fizetnének a spanyolok.

 


ESPN és Sportsvibe

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!