Cleverley karácsonyig kidõlt

Sir Alex Ferguson megerõsítette, Tom Cleverley karácsonyig nem lesz bevethetõ állapotban, mert az Everton elleni mérkõzés során elszenvedett boka sérülése súlyosabb, mint azt elsõre gondolták.


A skót menedzser a mai sajtótájékoztatóján azt is megemlítette, hogy Danny Welbeck nem utazik el a csapattal a Swansea City elleni összecsapásra, mivel az angol válogatott edzésén izomhúzódást szenvedett.

Jó hír viszont, hogy Ashley Young felépült, míg Chris Smalling minden bizonnyal a Benfica elleni Bajnokok Ligája találkozóra lehet 100%-os egészségi állapotban.

"Senki nem sérült meg a válogatott mérkõzések során azok közül, akik játszottak. Danny Welbeck az angol válogatott edzésérõl tért vissza izomhúzódással, így õ nem elérhetõ a Swansea ellen" - mondta a menedzser.

 


"Chris Smalling visszatérése sincs messze, de nem hiszem, hogy holnapra bevethetõ lesz, azt gondolom keddre készen áll majd. Michael Owen és Tom Cleverley elég hosszú idõre kidõltek. Azt hiszem, karácsony lesz a visszatérésük idõpontja, ami elég nagy szerencsétlenség számunkra."

"Rosszabb, mint gondoltuk. Amikor Cleverley lejött az Everton meccsen, annyit mondott, hogy kis feszességet és fájdalmat érez, de már további vizsgálatokat végeztünk és ez már visszatérõ sérülése, ezért adunk neki kis szünetet karácsonyig."

"Ashley Young egészséges, az elmúlt 7-8 napban edzett, készen áll holnapra." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!