Sneijder lefújta a tárgyalásokat

A Manchester United kiszemeltje, Wesley Sneijder felerõsítette a találgatásokat jövõjével kapcsolatban.


A holland középpályás, aki a nyári világbajnokság egyik sztárja volt, Sir Alex Ferguson figyelmét is felkeltette, de az elõzõ átigazolási ablakban nem tett lépéseket a skót mester.

 

Sneijder (27) elismerte, hízelgõ volt számára, hogy kapcsolatba hozták a Uniteddel, de a 35 millió fontos kivásárlási ár túl magasnak bizonyult Sir Alex számára, akinek állt elegendõ forrás a rendelkezésére, hogy hivatalos ajánlatot tudjon tenni.

 

 

 

David Gill ügyvezetõ igazgató pozitívan értékelte a United legutóbbi üzleti évét, amely szerint a klub 100 millió fontos profitot tudott felmutatni egész éves mûködése során a súlyos adósságok ellenére is.

 

A népszerûtlen tulajdonosi kör, a Glazer család azonban adósságait a klubra hárította, így  összességében 83.4 millió fontos rekord veszteséget termelve, ami miatt rengeteg szurkoló megkérdõjelezi egy Sneijder-kaliberû játékos szerzõdtetésének lehetõségét.

 

A Talksport értesülései szerint a játékmester nem kíván 2013 nyarán lejáró szerzõdése meghosszabbításáról tárgyalni sem most, sem késõbb.

 

Egyes San Siro-i források felfedték, hogy a vezetõség mindent megtesz Sneijder megtartásáért, de úgy érzik, semmilyen garancia nincs arra, hogy a játékos hû marad jelenlegi klubjához.

 

Talksport

 


Talksport

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!