Fletcher együttérez Cleverleyvel

Darren Fletcher elárulta, hogy a Manchester Unitednek nagyon hiányozni fog Tom Cleverley, aki még hetekig fog lábadozni bokasérülésébõl.


Sir Alex Ferguson a múlt héten jelentetette be, hogy az angol válogatott kerettagra egészen Karácsonyig nem számíthat, miután kiújult korábbi sérülése az Everton elleni gyõzelem során. Azonban Fletcher biztos benne, hogy amint Cleverley visszatér a csapatba, ismét kulcsszerepet fog vállalni a csapat sikereibõl.

 

"Ez nagyon csalódást keltõ" - kezdte a skót középpályás.

 

"Tom személy szerint nagyon csalódott lesz, csakúgy, mint mi a csapatnál. Remekül teljesített eddig, fantasztikusan kezdte a szezont. Azonban a legfontosabb dolog most az, hogy rendesen felépüljön a sérülésébõl. Ez olyan múlni nem akaró fajta. Ez abból is látszik, hogy visszatért, és kiújult."

 

"A legjobb dolog amit tehet, hogy kivárja, míg teljesen rendbe jön. A szezon hátralévõ részére is fontos része marad a csapatnak, amely során remélhetõleg trófeákért harcolhat majd velünk. Õt jogosan nagyon nagyra tartják a teljesítményei miatt. Az emberek azt mondják, hogy még fiatal, de már rengeteg tapasztalattal rendelkezik. Tavaly a Barclays Premier Leagueben játszott a Wigannel és volt egy kölcsönidõszaka a Watfordnál is."

 

"Mindkét klubnál fantasztikusan teljesített. Nagyon boldogok vagyunk, hogy visszatért hozzánk a Wigantõl. Mára nagyon fontos része a keretünknek, és néhány remek produkcióval sikerült beverekednie magát a kezdõcsapatba is."

 

 

Fletcher abban reménykedik, hogy holnap kezdõként léphet pályára az Old Traffordon a Benfica elleni Bajnokok Ligája csoportmérkõzésen, és egyben fel is ismerte, hogy a Vörös Ördögök számára rendkívül fontos megnyeriük a C-csoportot.

 

"Mindenki szeretne a csoport élén végezni" - jelentette ki.

 

"Elsõ és legfontosabb sorban azért, mert tovább akarsz jutni a kieséses szakaszba. De azért is akarsz elsõ lenni, mert a legjobb 16 között nem mindegy, hogy melyik csapatot kapod, és a csoportgyõztesek a visszavágót otthon játszhatják."

 

"Láthattuk, hogy az Arsenal csoportja második helyén végzett tavaly és végül a Barcelonával sorsolták össze. Bár azt mondják, hogy ha megakarod szerezni a végsõ gyõzelmet, akkor ezeket a csapatokat is le kell gyõznöd, ám szerintem jobb, ha minél késõbb kerülsz össze velük."

 

"Ebben a szezonban is a szokásos csapatokra kell veszélyforrásként tekintenünk a Bajnokok Ligájában. Az angol csapatok, a Barcelona, a Real Madrid, de ott van a hihetetlenül lenyûgözõ teljesítményt nyújtó Bayern München, míg az olasz csapatok rengeteg tapasztalattal rendelkeznek. A kieséses szakaszban hihetetlen nagy a versenyhelyzet. Nincsenek könnyû mérkõzések és ilyenkor már rengeteg csapat érzi úgy, hogy ha már eljutottak idáig, akkor meg is nyerhetik a sorozatot."
 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!