Sir Alex: Többet érdemeltünk

Sir Alex Ferguson szerint a United a teljesítménye miatt több, mint egy pontot érdemelt volna a Benfica elleni mérkõzésen.


A Fõnök biztos abban, csapata három pontot érdemelt volna a keddi, kaotikus old traffordi összecsapáson, de továbbra is bízik sapatában és a legjobb 16 közé jutásban.

"A két gól, amit kaptunk, kiábrándítóak voltak - õszintén szólva kissé furcsa is" - panaszkodott a menedzser. "Az egyik egy öngól, a másik egy David de Gea rossz kirúgása után született. A neki adott visszapassz lehetett volna kicsit jobb is, de nem volt az egy rossz passz, de David elhibázta."

"Nagyon jól játszottunk ma este, több nagyszerû helyzetet is kialakítottunk és néha igazán jó focit játszottunk. Egyáltalán nincs problémám a játékosaimmal. De ez a játék olykor kegyetlen, és ma este számunkra kegyetlen volt."

 


"Jó tempója és ritmusa volt a játékunknak. Rosszul kezdtünk, már a harmadik vagy negyedik percben gólt kaptunk, ami visszavetett minket. De amint játékba lendültünk, nagyon jól teljesítettünk és szünetben akár két-három góllal is vezethettünk volna."

"A második játékrészben is folytattuk a helyzetek teremtését és azt hiszem, nagyon nem volt szerencsénk, hogy megnyerjük a találkozót. Hiányzott pár játékosunk, mint például Tom Cleverley, Chris Smalling egyike volt azoknak, akik most tértek vissza sérülésbõl, Nemanja Vidic eltiltását töltötte, de a csapat jó volt, nincs panasz rájuk. MA este ez a csapat bizonyított és jól szerepelt."

A keddi pontvesztés miatt az utolsó BL csoportkörbe minimum döntetlent kell elérnie a Unitednek Baselban. Ám a Vörös Ördögök esélye arra, hogy csoportjuk elsõ helyén végezzenek, úgy tûnik elszállt.

"Az esélyek csökkentek, de bízom a csapatomban. Nyílvánvaló, a Benficának otthon gyõznie kellene és néhány gólt szereznie kellene a Galati ellen, úgyhogy nekünk jó stílusban kell gyõznünk Svájcban."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!