Fergie Palace elleni tervei

Sir Alex Ferguson megosztott néhány információt, mik is a tervei a szerdai, Crystal Palace elleni Ligakupa mérkõzésre.


A menedzser ismét a fiatalokra szeretne támaszkodni, ahogy tette azt a korábbi fordulók során is a Leeds United, valamint az Aldershot Town ellen és felvázolta, Paul Pogba elsõ alkalommal lehet kezdõ az elsõ csapatban. A francia középpályás csereként állt be az Elland Roadon és az EBB Stadiumban is, ám most a kezdõ 11 tagja lehet, ahogy Ravel Morrison is.

"Teljes változtatás lesz" - mondta Sir Alex. "Ugyanúgy, ahogy a Leeds és az Aldershot ellen. Ravel Morrison ott volt a csapatban a keddi mérkõzésen. Õ egy nagyon-nagyon tehetséges srác, a hétközi mérkõzésen minimum a padon ott lesz. Vannak játékosaim, akiknek kell a mérkõzés, mint Mame Biram Diouf és Federico Macheda."

"Minden fiatalabb játékos eljön - Zeki Fryers és a Da Silva ikrek is lehetõséget kaphatnak. Chris Smalling is visszatért, szerdán õt is bevethetem. Még nagyon fiatal, a Palace ellen pedig fiatal csapatot akarok kiküldeni. Az egyetlen problémás terület a középpálya közepe. Lehet, hogy Pogba játszik majd ott, de még várunk és meglátjuk. Elég játékosom van, akik közül választhatok, ez biztos."

 


"Úgy vélem, a Ligakupa egy elég jó sorozattá alakult. Az olyan klubok, mint a Manchester United ilyen mérkõzéseken tudja szerepeltetni a fiataljait és azokat, akik nem kapnak elég lehetõséget az elsõ csapatban, ez pedig az évek során jót tett nekünk."

"Két döntõt nyertünk a Wembleyben fiatal játékosokkal, ami jó dolog és igen fontos sorozattá vált ez számunkra, mert a fiatal játékosok ezeken a találkozókon tapasztalhatják meg igazán a gyõzelmet és a fejlõdést."

Sir Alex jól mûködõ rendszerrel rendelkezik a fiatalok fejlesztésében, akik a ranglétrán felkapaszkodva az elsõ csapatig juthatnak.

"A tartalék bajnokság hosszabb, mint az akadémiai liga, amit azzal tudunk orvosolni, hogy játékosokat adunk kölcsön. Ebben az évben is elég sok játékosunk került kölcsönbe, ahogy minden évben és legtöbbjük 19-20 éves."

"A tavalyi akadémiai csapat magja idén már szerzett tapasztalatot az elsõ csapatban. A Ligakupában mindannyian részt vesznek és európai mérkõzésre is elutaztak velünk. Egyikünk Championship klubnál szerepel kölcsönben (Ryan Tunnicliffe), ami értékes tapasztalatokat jelent számára."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!