A holland csatár jól érzi magát klubjánál

Ricky van Wolfswinkel hízelgõnek tartja, hogy a Manchester United csapatával hozták hírbe, de elmondta, jól érzi magát a Sportingnál.


A holland támadó a nyáron csatlakozott Utrechtbõl a lisszaboni csapathoz, azóta 14 pályára lépése során kilencszer talált az ellenfelek kapujába.

Ez a hatékonyság úgy tûnik felkeltette a United érdeklõdését, korábban Mike Phelan elmondta, a 22 éves játékost is figyelik.

Ám van Wolfswinkel a közeljövõben nem tervezi elhagyni az Estádio José Alvaladét.

 


"Nagyszerû, hogy a Manchester Uniteddel és más nagy angol klubokkal is összehoznak, de nagyon elégedett és boldog vagyok a Sportingnál" - mondta a játékos a holland NOS rádiónak.

"Minden értelemben kiválóan mennek a dolgok. Egy jó klubban játszom, gólokat szerzek, ezért elégedett vagyok."

A csatár ügynöke szerint a United mellett a Chelsea is élénken érdeklõdik a fiatal játékos iránt, de Louis Laros szerint a Sporting nem adja el a támadót, fõleg nem januárban.
 


"A Chelsea és a Manchester United is figyelte Rickyt, mint ahogy más fiatalokat is Európa szerte, de nem várható ajánlat a januári átigazolási piac során" - mondta az ügynök.

"Közvetlenül senki sem beszélt velem, a Sportingot pedig jelenleg nem érdekel semmilyen ajánlat."

"Azonban a labdarúgás világában lehetetlen biztosat mondani egy eladásról."

A skysport.com értesülései szerint van Wolfswinkel kivásárlási ára 22 millió euró, amit a szerzõdés is tartalmaz. Ez az összeg négyszeres annak, amit nyáron a Sporting fizetett a játékosért.

 


Givemefootball.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!