Lingard reméli, hogy szerephez jut

Jesse Lingard reméli, a Crystal Palace elleni, Old Traffordon lejátszandó mérkõzésen õ is pályára léphet a Vörös Ördögök csapatában.


A fiatal szélsõ kiváló formában Warren Joyce tartalékai között és szívesen cimborái - Ezekiel Fryers, Larnell Cole, Ravel Morrison, Paul Pogba, Michael Keane, Marnick Vermijl - nyomdokaiba lépne azáltal, hogy az õ neve is ott lenne a nevezettek között.

"Remélhetõleg része leszek a Palace elleni meccsnek" - mondta Jesse a Manutd.comnak. "Sokat edzem az elsõ csapattal most és csak remélni tudom, hogy a továbbiakban is így lesz."

"Nagyon élvezem az edzéseket, de ezen nem kell meglepõdni. Továbbra is keményen kell dolgoznom, hogy a menedzser gondolatai között szerepeljek és remélhetõleg a Palace elleni mérkõzés részese leszek."

 


A 18 éves játékos kiemelkedõen szerepelt a legutóbbi tartalék bajnokin, amikor az Evertont gyõzték le Warren Joyce fiai, valamint a legutóbbi idebenbeli összecsapáson, a Bolton ellen is remekelt. Miután kiheverte sérülését - melyet korábban a Bury elleni mérkõzésen szedett össze - teljes gõzzel robog.

"Az ínszalagom és a bokám egy része sérült meg. Egy öt hetes rehabilitációs program volt és a sérülés utáni következõ mérkõzésen a padon ülhettem. Jól jöttem ki ebbõl és most jól játszom. Muszáj volt játékban maradnom és immár teljesen túl vagyok a sérülésen."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!