Ajose kölcsönben találta meg számításait

Nicky Ajose már a Manchester United felnõtt csapatában való bemutatkozásról álmodozik, miután szülõvárosa klubjában, a Buryben megízlelhette milyen a felnõttek között játszani hétrõl-hétre.


Az ifjú támadó szeptember vége óta játszik kölcsönben a Gigg Lanen, ahol a múlt héten már meg is villantotta gólszerzési tudományát, az Accrington Stanley 3-0-s legyõzésekor.

 

"Szeretnék a felnõtt csapatban játszani. Gólokat szereztem a tartalékok között, jól játszottam, emellett pedig nagyon sokat fejlõdtem a múlt év óta" - mondta Ajose a MUTV-nek adott exkluzív interjúban.

 

"Természetesen tudom, hogy nem rajtam múlik, hol játszok, és hova kerülök, de tudom, hogy ha visszakerülök a Unitedhez, akkor elképzelhetõ, hogy lehetõséget kapok a Ligakupában. Csak ez jár a fejemben."

 

 

Miközben már jövõjét tervezgeti, Nicky Ajose örül, hogy az angol negyedosztálynak számító League Two-ban pallérozódhat.

 

"Itt teljesen más stílusú futballt játszanak, mint amit a Unitednél megszoktam" - tette hozzá.

 

"Sokkal nagyobb hangsúly helyezõdik a játék fizikális oldalára, amit nekem még szoknom kell, de sokat tanulhatok belõle. Már régóta a United kötelékébe tartozok, így jó, hogy egy kicsit kizökkenhettem a megszokott hétköznapjaimból. Egy hónapra jöttem a Buryhez, és eddig nagyon jól alakul minden számomra, sikerült remekül beilleszkednem."

 

Ajose földrajzi értelemben véve sem került távol anyaklubjától, hiszen Bury csak pár mérföldre található az Old Traffordtól, ám fejlõdését a Manchester United edzõi stábja árgus szemekkel figyeli, amely egyik jeleként állandó telefonkapcsolatban áll a tartalék együttes másodedzõjével, Warren Joyceszal.

 

"A United egy olyan klub, amelyhez jó tartozni, nagyon odafigyelnek rád. Warren majdnem mindennap felhív, megkérdezi hogy mennek a dolgaim, tanácsokat ad. Jó tudni, hogy az edzõi stáb a kölcsönben töltött idõszkaom alatt is foglalkozik velem." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!