Evra: Ragadd meg a napot!

Patrice Evra figyelmeztette a United fiataljait, óvatosak legyenek, mert nem biztos, hogy újabb lehetõséget kapnak a menedzsertõl, ha hibáznak.


Ezekiel Fryers, Paul Pogba és Michael Keane a Leeds és az Aldershot elleni Ligakupa mérkõzéseken szerepelhettek és remélik, a mai, Crystal Palace elleni összecsapáson is lehetõséghet jutnak.

Bármely fiatal lép is ma pályára, Evra azt akarja tõle, hogy a legtöbbet hozza ki a kapott lehetõségbõl, hogy lenyûgözze Sir Alex Fergusont, valamint figyelmeztetett, semmit ne vegyen természetesnek.

"Ez egy nagy esély számukra, de óvatosnak kell lenniük, mert ha Sir Alex lehetõséget ad neked, de te cserben hagyod, nehéz másikat kapni" - mondta a francia védõ.

 


"Ezt teszi a United: ha jól szerepelsz, újabb esélyt kapsz, de ha csak átlagosat mutatsz, a padra kerülsz azonnal. Mindig van valaki, aki készen áll, hogy helyedbe lépjen és megpróbáljon jobb lenni."

"Ezért a játékosoknak készen kell állniuk, hogy megragadják az esélyt. A mérkõzés elõtt gondoljanak arra, milyen szerencsések, hogy az elsõ csapatban is játszhatnak!"

Evrát az eddig látottak teljesen lenyûgözték.

"Nagyon büszke vagyok és örülök, mert amikor ezeket a fiatalokat akcióban látom, tudom, a Unitedre fényes jövõ vár."

"Nagyszerû munkát végeztek eddig, amiért Sir Alex is sok elismerést érdemel, hiszen nem fél játszatni õket a Ligakupában."



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!