Fryerst lenyûgözte elõrelépése

Az ígéretes tehetségnek tûnõ védõ, Ezekiel Fryers elárulta, teljesen meglepõdött azon, hogy ebben a szezonban már hány alkalommal vették számításba a felnõttek között.


A fiatal saját nevelésû bekk az elõzõ szezon nagy részét sérülés miatt kénytelen volt kihagyni, azonban ebben a szezonban már két Ligakupa meccsen is kezdõként léphetett pályára, elõbb a Leeds majd az Aldershot ellen, és egy késõi, csereként való bemutatkozáson is túlesett a Bajnokok Ligájában az Otelul Galati elleni gyõztes hazai mérkõzésen.

 

Valószínûsíthetõen ma este újból szerephez jut a Vörös Ördögök felnõttjei között, amikor a Crystal Palace vendégeskedik a Ligakupa 5. fordulójának keretében az Old Traffordon, amelyet megelõzõen a 19 éves játékos beszámolt a nagy fejlõdését övezõ örömérõl.

 

"Mindenképpen el kell árulnom, hogy olyan gyorsan fogok a felnõtt csapatban játszani, mint amilyen gyorsan ez sikerült" - mondta a londoni csapat elleni negyeddöntõt megelõzõen a United Reviewnak adott interjúban.

 

"A szezon kezdetén rengeteg fiatal társam beszélt a kölcsönszerzõdésekrõl, és sokan szerettek is volna valahova kölcsönbe kerülni, hogy több tapasztalatot gyüjthessenek."

 

"Számomra semmi ilyesmi nem jött össze, úgyhogy csak az edzésekre koncentráltam és hogy minél megfelelõbb állapotba kerüljek a tartalékok között. Aztán egyszer csak jött a Leeds United elleni lehetõség a Ligakupában, ami lenyûgözõ lehetõség volt számomra."

 

"Aztán jött, hogy az Old Traffordon is pályára léphettem a Bajnonok Ligájában, amelyet követõen aztán a fellegek felett éreztem magam. Úgy éreztem, hogy az egész egy kicsit valótlan. Soha nem voltam még ennyire izgatott, mint mostanság és szeretném, ha minél többször megtapasztalhatnék ilyesmit."

 

 

Fryers ezidõ alatt már játszott a védelem tengelyében és a bal szélen is Sir Alex Ferguson együttesében, úgyhogy rengeteg opciót nyújthat a skót menedzsernek a Palace elleni összecsapásra.

 

"Kissé meglepett, hogy ilyen gyorsan ölembe hullott a lehetõség, különösen azért, mert az elmúlt években több sérülésem is volt" - tette hozzá.

 

"Az elõzõ szezonban kicsit a padlón voltam; volt egy csúnya sérülésem, és megoperálták a térdemet, de idén sikerült egészségesnek maradnom."

 

"Ideális esetben azt szeretem, ha a védelem bal oldalán játszok, de bárhol játszok, ahol a menedzser szeretné. Nem fogok nemet mondani neki!"


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!