Ferguson ismét Subotic iránt érdeklõdik

A Manchester United élénk érdeklõdést mutat a szerb védõ, Neven Subotic iránt, akit a tervek szerint a nyári átigazolási idõszakban szeretne megszerezni Sir Alex Ferguson.


A jelentések szerint a Vörös Ördögök menedzsere már utasította megfigyelõit, hogy kövessék figyelemmel a szerb játékost. Õ helyettesíthetné hosszú távon Rio Ferdinandot és erõs védekezõ egységet alkothatna Phil Jonesszal.

A United 20 millió font körüli összeget kínálna a 22 éves védõért, amit minden bizonnyal a Borussia Dortmund el is fogadna.

 


Bár a Vörös Ördögök két fiatal védõje, Phil Jones és Chris Smalling is jól teljesít, hosszú távon mégis úgy tûnik, szükség lehet a további kiegészítésekre. Nemanja Vidic a szezon eddig szakaszának nagy részében sérülések miatt volt távol, Jonny Evans pedig javuló teljesítményt mutat ugyan, de még nem elég erõs ahhoz, hogy állandó kezdõként játszhasson.

A szerb tehetség ideális helyettesítõje lehet Ferdinandnak. Subotis Európa egyik legnagyobb védõ ígéretének számít, remekül illene a United csapatába és átigazolási politikájába is.

 


caughtoffside.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!