Manchester United 1-2 Crystal Palace

Hatalmas égés! A United hazai pályán kikapott a Crystal Palace-tól és kiesett a Ligakupából.


Ötlettelen játékkal, botrányosan gyenge egyéni teljesítményeket követõen a Manchester United hazai pályán szenvedett vereséget attól a Crystal Palace-tól, amely sokkal jobban akarta a gyõzelmet.

A Vörös Ördögök labdabirtoklásban átbillentették a pályát, de semmire nem mentek vele, mert az ellenfél tizenhatosa elõtt falba ütköztek, amit képtelenek voltak átütni.

A Palace egy elképesztõ bomba góllal szerzett vezetést a 66. percben, amire gyorsan jött a válasz, ugyanis a 68. percben Machedát lerántották a tizenhatoson belül, Foy játékvezetõ pedig büntetõt ítélt.

A 11-est a sértett végezte el és higgadtan lõtt a jobb alsóba, ezzel kiegyenlítve az eredményt.

Ám ahelyett, hogy felpörgött volna Sir Alex Ferguson csapata, minden úgy ment - jobban mondva nem ment - , mint a gólok elõtt. A Palace visszaállt saját tizenhatosára, a United ezzel képtelen volt bármit is csinálni. Ha sikerült a középpályásoknak bepasszolniuk a csatároknak, labdakezelési hiba miatt könnyedén szereltek a vendégek.

Rengeteg egyéni hiba jellemezte a hazai játékosokat, akik talán csak a 90 perc utolsó két percében nyomtak úgy, ami elvárható lett volna 0-1 után. Ez azonban kevés volt, így hosszabbítás következett.

Az extra fél óra azonban ugyanazt a gyenge játékot hozta, a Palace ráadásul a 98. percben egy ellentámadást követõen megszerezte második gólját is, eldöntve a találkozót.

Teljesen megérdemelt vendég továbbjutást láthatott a közönség, így a másodosztályú Crystal Palace várhatja a Ligakupa elõdöntõjének sorsolását.

 

 

 

Ligakupa, nyolcaddöntõ

Manchester United 1-2 Crystal Palace

Old Trafford, 52624 nézõ

Vezette: Chris Foy

 

United: Amos - Rafael(Pogba 64.), Smalling, Evans, Fabio(Fryers 37.) - Valencia, Gibson, Park, Macheda - Berbatov(Morrison 46.), Diouf

Nem használt cserék: Lindegaard, Lingard, M.Keane, Cole

 

Palace: Price - Clyne, McCarthy, Gardner, Moxey(Ambrose 46.), Wright - Dikgacoi, O'Keefe, Scannell(Parr 45.) - Zaha - Easter(Murray 74.)

Nem használt cserék: Speroni, Ramage, Jedinak, Iversen

 

Gólszerzõ: Macheda 68' (11-es), Ambrose 65', Murray 98' 

 

Sárga lap: Fabio, Gibson

 

A United legjobbja (ha lehet ilyet írni): Darron Gibson

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!