Orvosa szerint Hargreaves a hétvégén visszatérhet

Owen Hargreaves orvosa szerint egykori páciense akár a hétvégén visszatérhet a Manchester Unitedbe a West Bromwich Albion elleni bajnokin.


Most már több mint két év telt el azóta, hogy Hargreaves kezdõként lépett pályára a Vörös Ördögök felnõtt csapatában, miután múlni nem akaró térdproblémái miatt mûtéti beavatkozásra volt szüksége.

 

A már a Bayern Münchennél töltött idõszaka alatt is észlelt problémát két mûtéttel és hosszass rehabilitációval próbálták megszüntetni, és úgy tûnt, a 29 éves játékos karriere sínre került a beavatkozásokat követõen, ugyanis elõbb egy félidõnyi játéklehetõséget kapott a tartalékok között, majd a felnõtteknél pár percre beszálhatott a Sunderland elleni bajnokin is.

 

Már-már úgy tûnt, hosszú idõ után a csapattal együtt kezdheti meg az idei szezonra való felkészülést, azonban az edzéseken egyre kevésbé bírták térdei a megnövekedett terhelést, így ismét Coloradoba kellett utaznia, ahol orvosa, dr. Richard Steadman vette ismét kezelésbe, aki arról híresült el a futball világában, hogy olyan játékosok kettétörtnek hitt karrierét tette sínre, mint például Ruud van Nistelrooy.

 

A minap megjelent sajtóhírek azt taglalták, hogy Owen Hargreaves most utolsó lehetõségét kapta meg, hogy karrierét a régi kerékvágásba terelje, azonban orvosa, dr. Steadmen már a közeli visszatérését megelõzõen is optimistán beszélt Hargreaves állapotáról, most pedig úgy számol, hogy páciense a vártnál korábban lehet bevethetõ. 

 

 

"Owen lehetõséget kaphat szombaton" - mondta Steadmen a BBC Sport-nak.

 

"A fizikoterapeutánk, Luke O'Brien nagyon sokat dolgozott együtt a United edzõi stábjával a rehabilitáción."

 

"Ez egy hosszú út, tele buktatókkal, és kisebb visszaesésekkel."

 

"Azonban csak is dicsérõ szavakkal tudom illetni arra, ahogy Owen reagált a dolgokra - nagyon keményen dolgozott, soha nem adta fel. Úgy tûnik, nagyon jó állapotban van."

 

Mivel Hargreaves nem lett nevezve a Bajnokok Ligája õszi, 25-ös keretébe, ezért januárig, csak a bajnokságban illetve, a hazai kupasorozatokban kaphat lehetõséget, úgyhogy a legvalószínûbb visszatérési dátum az október 26-i Wolverhampton Wanderers elleni Ligakupa mérkõzés tûnik.

 

TEAMtalk


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!