Singha a United új hivatalos söre

A Singha sör lett a Manchester United hivatalos sörpartnere miután három éves szerzõdést kötöttek a klubbal.


A partneri szerzõdés részeként a Manchester United hazai meccsein kizárólag Singha söröket lehet majd vásárolni, emellett a thai sörgyár reklámlehetõségeket is kap a stadionon belül és a klub médiamegjelenései során.

 

 

 

 

"Nagyon fontos számunkra, hogy a világ minden táján élõ szurkolónkat összekapcsoljuk, és úgy hisszük, hogy a Singha sörgyárral kötött megállapodásunk pontosan ugyanezt a célt szolgálja. Nagyon várjuk az együttmûködés kezdetét" - mondta a Vörös Ördögök ügyvezetõ-igazgatója, David Gill.

 

"Mérhetetlenül örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk a Singha sörgyárat, mint a Manchester United szponzori körének újabb tagját. A márka prémiumkategóriás pozícionálása, hazai és nemzetközi szinten is tökéletes partneri viszonnyal kecsegtet számunkra" - kezdte az ügylet bejelentésére összehívott sajtótájékoztatót a United kereskedelmi igazgatója, Richard Arnold.

 

"A klub már régóta keresi azt az utat, amely során kapcsolatot létesíthet a külföldi szurkolóival, amelyre az ismert nemzetközi márkákkal való kooperáció megfelelõ út. Kimondhatatlanul izgatott vagyok az elõttünk álló partneri kapcsolat jövõjét illetõen."

 

Soravij Bhirombhakdi, a Singha sörgyárak leányvállalata, a Boon Rawd Trading International helyettes-vezérigazgatója is üdvözölte az üzletet.

 

"Összehozva a thai sörmárkát egy olyan futball klubbal, amelynek világméretû szurkolói bázisa van, azt hiszem, hogy csak a fogyasztóink számának növelésével járhat."

 

"Biztos vagyok benne, hogy ez az összefogás egy új fejezetet nyit a Singha történetében, hiszen ezzel egy helyi márka méginkább beírta magát a nemzetközi márkák körébe."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!