Hatalmas teszt lesz a svájci meccs

Anders Lindegaard szerint a szerdai, FC Basel elleni Bajnokok Ligája összecsapás valószínûleg az idei szezon eddigi legfontosabb mérkõzése lesz.


Egy esetleges svájci vereséggel a Vörös Ördögök tavalyi döntõsként kiesnének a BL-bõl és elsõ alkalommal az Európa Liga küzdelmeiben folytathatnák szereplésüket.

Lindegaard egy újabb kapott gól nélküli találkozót tudhatott le az Aston Villa ellen és továbbra is versenyben van az elsõ számú mezért David de Geával. Miután az idei BL során mindig a csapatban volt a dán az idegenbeli mérkõzéseken (Benfica és Galati otthonában), reménykedve várja, hogy ismét része lehet a kezdõ tizenegynek.

"Nagyon fontos meccs ez" - mondta Anders az MUTV-nek. "A minap beszélgettem egy svájci barátommal aki azt mondta, a Basel igen jó formában van. Határozottan nagyon fontos feladat lesz ez számunkra, talán az idei szezon eddigi legfontosabb meccse."

 


"Nincs mese, gyõznünk kell! Önbizalommal telve megyünk oda, mert két egymást követõ bajnokit is nagyon jó teljesítménnyel hoztunk le, magas szinten játszva a védekezést és támadást is."

"Talán az egyetlen dolog, amire szükség van, az a több gól, de majd jön az is. A szezon elején három, öt és nyolc gólt is szereztünk, de azt gondolom szombaton is nagyon jól támadtunk és alakítottunk ki helyzeteket."

"A múlt heti, Newcastle elleni mérkõzésbõl merítve sok dolog van, amit a Basel ellen fel tudunk használni. Ott sokszor nagyon jól játszottunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!