Evra trófeákért megy

Patrice Evra szerint a Vörös Ördögök nem csüggedhetnek sokáig a BL kiesés miatt, mert még mindig megnyerhetnek trófeákat.


A védõ érthetõen ideges, amiért csapatával nem jutott be az egyenes kieséses szakaszba - elõször manchesteri karrierje során - de hangsúlyozza, a játékosok számára továbbra is a Premier League elsõség a cél. Azonban megfelelõ választ kell adniuk a BL kiesésre, már a Wolves elleni mérkõzésen is.

"Nagy csalódás ez" - mondta Pat a riportereknek. "Mióta a Monaco csapatában játszottam, soha nem estem ki az elsõ kör után. Ez katasztrófa és nagyon szomorúak vagyunk, de teljesen megérdemeltük. Nem csak a mai mérkõzés miatt, hanem az egész versenyben nyújtott produkció miatt - eldobtuk magunktól a továbbjutást."

"Sok helyzetet teremtettünk, õk kettõt, mégis õk gyõztek - meg is érdemelték. Kezdettõl fogva nem játszottunk jól a Bajnokok Ligájában."

 


Karácsony elõtt elesni egy versenytõl új helyzet a francia számára, de támogatja a Unitedet, hogy erõre kapjon ilyen csalódást keltõ eredmény után.

"Ha a Manchester Unitedben játszol, erõsnek kell lenned. A menedzser tudja, hogy a játékosok visszatérnek, mert erõs mentalitásuk van. Mint mondtam hat év alatt nem volt olyan, hogy az elsõ kör után kiestem, ami új számomra. Vissza kell jönnünk és a Premier League-re összpontosítani, mert az a cél - megnyerni a bajnokságot."

"Nehéz lesz az Európa Liga miatt, de megérdemeltünk azért, ahogy játszottunk. Megérdemeltük, hogy csütörtökön és vasárnap lépjünk majd pályára."

"De mi a Manchester United vagyunk. A mai nap mindenki számára egy igen rossz nap - a szurkolóknak, stábnak, játékosoknak. Gondoskodnunk kell arról, hogy a szezon nem vész kárba. Még mindig vannak dolgok, amiket meg lehet nyerni és szívvel kell játszanunk. A szurkolók többet érdemelnek annál, hogy elbuktuk a Bajnokok Ligáját."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!