Rio nagyot alkotna az EL-ben

Rio Ferdinand érthetõen maga alatt volt a szerdai vereséget követõen, de a védõ ragaszkodik ahhoz, hogy immár az Európa Ligában kell sikereket elérniük.


"Most az Európa Ligában vagyunk, én mindig azt mondtam, bármilyen sorozatban is szereplünk, nem úgy megyünk neki, hogy második helyezettek legyünk, vagy korán kiessünk" - mondta Rio az MUTV-nek. "Mindig azon vagyunk, hogy megnyerjük, ez most sem változott."

A Vörös Ördögök számára karácsonyt követõen immár csütörtöki napra esik majd az európai mérkõzés egy olyan versenyben, melyben a Unitednek még nincs tapasztalata. Mindez azért, mert a manchesteri csapat elcsúszott Svájcban szerda este és a sorozat során a hazai teljesítménye sem volt kielégítõ.

Sir Alex fiai csak az Otelul Galati ellen tudtak gyõzni a három hazai találkozójukon, ami Ferdinand szerint nem elég jó.

 


"Este az Old Traffordon, a fények és a Bajnokok Ligája hímnusza alatt...ez az, amiért élsz. Korán elbúcsúztunk, ami csalódást keltõ. De senki mást nem hibáztathatunk, csakis magunkat."

"Mindenki maga alatt van a korai búcsú miatt. De ez a valóság, ez történt meg."

"Nézzünk vissza a hazai mérkõzéseinkre. Nem tettünk eleget, hogy megnyerjük azokat. A menedzser mindig azt mondta, ha a hazai meccseidet nem nyered meg, nem érdemelsz továbbjutást. Ebben a szezonban ez a helyzet."

A csalódás ellenére Ferdinand azonban megfogadta, a United talpra áll.

"Ez teszi naggyá a Manchester Unitedet. Ez az, amit ez a klub tesz. Tanulunk ebbõl, leporoljuk magunkat és megyünk a következõ meccsre."

"Nem fogunk sokáig elidõzni ezen, bár nagy csalódás ez számunkra. Hatalmas meccsek jönnek és meg kell gyõzõdnünk arról, hogy megfelelõ állapotban vagyunk, hogy megnyerjük ezeket."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!