Ferguson megerõsítette Vidic kidõlését

A Manchester United utóbbi éveinke legrosszabb hete csak tovább romlott, miután a Vörös Ördögök menedzsere felfedte, hogy amint arra korábban lehet számítani, Nemanja Vidic a 2011/2012-es szezon hátralévõ részét kénytelen lesz kihagyni.


A szerb középhátvédet hordágyon kellett levinni a United 2-1-es Basel elleni vereségével végzõdõ Bajnokok Ligája csoportmérkõzésen szerdán este, amely egyben a tavalyi döntõs sorozatból való kiesését is jelentette.

 

Vidic mankóval hagyta el a svájciak stadionját, és ahogy arról már mi is beszámoltunk, ügynöke szerint "súlyos szalagszakadást szenvedett".

 

Sir Alex, aki szokásos mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón beszélt Carringtonban, megerõsítette azokat az információkat, amelyektõl a United szurkolói a leginkább tartottak.

 

 

"Tudtuk, hogy ez egy nagyon csúnya sérülés" - kezdte.

 

"Az egész szezonra kidõlt. Ez nem váratlan számunra, de még így is nagyon rossz hír."

 

"Hétfõn találkozik elõször egy specialistával, akivel kidolgozzák a rehabilitációja részleteit az operációja után. Ez nem tud azonnal végbemenni, ugyanis elõbb hagynunk kell, hogy a duzzanat lehúzódjon a lábáról."

 

"Most Jonny Evans, Chris Smalling és Phil Jones közül kell kiválasztanunk azt, aki betölti a kidõlésével keletkezõ ûrt. Azt gondolom, hogy Rio szezonbeli legjobb mérkõzését játszotta szerdán. Az õ tapasztalata kulcsfontosságú lesz a továbbiakban."

 

"Nemanja elvesztése hatalmas veszteség számunkra, ráadásul már a szezon elején is kénytelenek voltunk nélkülözni öt hétig, amikor a West Brom ellen szenvedett vádlisérülést."

 

"Õ egy hihetetlen domináns személyiség, különösen ha a tizenhatoson belüli védekezésrõl van szó. Ez mindig is nagyon erõs oldala volt a játékának."

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!