Mr. Glazer, Önök is így járhatnak!

Egyes vélemények szerint a Glazer család is úgy járhat, mint a Liverpool amerikai tulajdonosai.


A Manchester United a Liverpoolhoz hasonló helyzetbe kerülhet: Ha Malcolm Glazer elveszti az irányítást a jelenlegi adósság spirál felett, akkor kénytelen lesz eladni a klubot.

 

Nagy-Britannia egyik vezetõ sportjogászának véleménye szerint Tom Hicks és George Gillett esete „hidegzuhany lehet a Glazer családnak, és a hozzájuk hasonló ragadozóknak.”

 

 

Mel Goldberg, a Brit Sportjogi Szövetség elnöke úgy véli, ha az amerikai bankok is a Skót Nemzeti Bank nyomdokaira lépnek, akkor kényszeríthetik a United tulajdonosát, hogy adja el a klubot és a befolyt összegbõl fizesse vissza adósságait.

 

A The Sun címû napilapnak részletesebben is kifejtette gondolatait: „Ez az ügy (a Liverpool esete) nagy hatással lehet a többi csapatra is, kiváltképp a Manchester Unitedre, ahol az adósságok több mint 700 millió fontra rúgnak. Ez nagyon komoly pénzügyi aggályokat vet fel.”

 

„Hidegzuhany lehet ez számukra, és minden egyes ragadozó üzletember számára a világ minden táján. Futball csapatot venni hitelbõl súlyos következményekkel járhat!”

 

„Ahogy Hicks és Gillett, úgy Glazer is komoly összeggel tartozik a bankoknak.”

 

 

 

tribalfootball

 


tribalfootball

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!