A Róma sztárja oldja meg a középpályás krízist?

Úgy tûnik Sir Alex Ferguson kénytelen erõsítenie középpályáját és egyes források szerint januárban ajánlatot készül tenni az AS Roma csillagáért, Daniele De Rossiért.


A lenyûgözõ szezonrajtot követõen a United formája visszaesett, mely akkor csúcsosodott ki, mikor hat év után december elején a manchesteri csapat kiesett a Bajnokok Ligájából.

A Premier League bajnoka gyakran nem tudta uralni a mérkõzéseket, részben a középpályások formája, részben a sérülések miatt, amiért rengeteg kritikát kapott a csapat.

Bár Sir Alex Ferguson azt nyilatkozta, januárban nem tervez új igazolásokkal, a caughtoffside.com értesülései szerint a menedzser arra készül, hogy De Rossival erõsítse meg csapata közepét.

 


A 28 éves olasz válogatottnak fél éve van jelenlegi szerzõdésébõl és nem állapodtak még meg újabb kontraktusban. Ez a helyzet állandó spekulációra adott lehetõséget, a játékost pedig a Chelsea csapatával is többször hírbe hozták.

A római csapat jelenleg a Serie A tabellájának közepén sínylõdik, ráadásul felsõbb körök miatt sem biztos a klub jövõje, így talán megfelelõ idõ lenne ez az olasz sztár számára, hogy új kihívások elé nézzen.

Mivel a játékos szerzõdése nyáron lejár, ésszerû döntés lenne az AS Roma csapatától, hogy a szezon közben megváljon talizmánjától.

 


sportsvibe.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!