Az elsõ hely lebeg Smalling szemei elõtt

A Unitednek esélye van, hogy visszavegye elsõ helyét - még ha csak ideiglenesen is - a tabellán, ehhez le kell gyõzniük a QPR-t Londonban.


Chris Smalling, a Manchester United védõje azt mondja, ez egy olyan lehetõség, amit meg kell ragadniuk a Vörös Ördögöknek.

A Loftus Roadról elhozott három pont azt jelentené, hogy egy ponttal megelõznék Sir Alex Fergusonék a Manchester Cityt, mely vasárnap késõ délután fogadja az Etihadban az Arsenal csapatát. Smalling szerint fontos, hogy a United elsõ helyre lépjen, még ha csak néhány órára is teszi mindezt.

 


"A Citynek pszichológaia elõnye volt velünk szemben az utóbbi hetek során, mivel õk voltak az elsõk. Ha sikerül föléjük lépni, azzal igen nagy nyomást tudunk gyakorolni rájuk, amikor pár órával késõbb pályára lépnek"- mondta a védõ a Manutd.comnak és a PA Sportnak.

"Mentálisan jó lökést jelentene, ha ismét az élen lehetnénk."

"A City talán kicsit kényelemben érezte magát az elsõ hellyel, de ha visszakapjuk az elsõ helyet vasárnap, vagy az elkövetkezendõ hetek során, úgy nagyon nehéz lesz kiütni onnan minket, mert egyre erõsebbek vagyunk, ahogy megy elõre a szezon."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!