Young: Nem bántam meg

Young nem bánta meg, hogy a Manchester Unitedet választotta a pénzeszsák City helyett.


A Manchester United ásza, Ashley Young cseppet sem bánja, hogy a Vörös Ördögök csapatát választotta.

 

A fiatal játékos ragaszkodik hozzá, hogy a lehetõ legjobb dolog ami történhetett vele pályafutása szempontjából, hogy a Unitedhez igazolt. Bár a City jelenleg a Premier League tabella élén áll, Young nem érti, miért kellene neki gondolkodnia döntése helyességén.
 
 
Arra a kérdésre, hogy kapott e ajánlatot anno a Citytõl, a fiatal játékos a következõt válaszolta: "Igen. A City valóban megkeresett a nyári átigazolási idõszakban, de amikor a Man United ajánlatot tett, egy percig sem volt kérdéses számomra, hogy melyik csapatot válasszam."
 
"Ez a Manchester United. A legnagyobb klub a világon és úgy gondolom, ha bármelyik játékost megkérdeznék, hogy hol szeretne a legjobban játszani, a többség a Unitedet választaná."
 
"Az a rajongótábor, ami ehhez a csapathoz tartozik és az a hihetetlen sikerlista, amit a Man United a magáénak tudhat egyszerûen elképesztõ. Mindezek részesének lenni számomra a legcsodálatosabb dolog a pályafutásom során. Boldog vagyok, hogy részese lehetek a klub 20. bajnoki címéért folytatott küzdelemnek."
 
"Tudom, hogy nehéz feladat egy ilyen hatalmas klubban az élvonalban maradni, de minden tõlem telhetõt megteszek azért, hogy ez a továbbiakban is így maradjon. Az a hihetetlen csapatszellem, ami átjárja ezt a klubbot óriási segítség és inspiráció a számomra."
 
"Soha, egy pillanatra sem fogom megbánni, hogy nem a Cityt választottam."
 


tribalfootball.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!