Giggs biztos a sikerben

Ryan Giggs biztos benne, hogy a Manchester United szerencséje megfordul és elfedhetik a gyenge szezonrajtjukat.


Az elõzõ idény ezüstérmese jelenleg öt pont hátránnyal követi a listavezetõ Chelseat, ezzel pedig hatalmas nyomás nehezedik, mind a menedzserre, mind pedig a játékosokra.

 

Mindezek ellenére, a klub veterán középpályása, Ryan Giggs hisz benne, hogy társaival együtt változtatni tudnak a jelenlegi helyzeten.

 

 

"Látom a csapatban, hogy trófeákat nyerhetünk" - kezdte a walesi szélsõ.

 

"A menedzsernek sok problémát okozott a csapat összeállítása idén, mert sok ember közül kellett kiválasztania mindig a legjobbakat."

 

"Csak meg kell nézni, hogy milyen játékosok ültek a padon. Nem lehetett túl jó érzés ezeknek a játékosoknak, de a klub számára fontos, hogy nagy merítési lehetõségek legyenek."

 

"Tudjuk, hogy néha a sérülések és az eltiltások gyors változásokat hozhatnak, de úgy tûnik, hogy ezekkel a problémákkal meg tudunk birkózni. Az elõzõ szezonban azonban nem ez volt a helyzet. Ebbõl a szemszögbõl sokkalta erõsebbek vagyunk."

 

Giggs tehát rózsaszín jövõt jósol a csapatnak, azonban úgy érzi, a United számára a koncentráció a siker kulcsa.

 

"A koncentráció egy nagyon fontos tényezõ" - tette hozzá.

 

"Bryan Robsonban és Roy Keanben ez nagyon megvolt. Õk képesek voltak 90 percen keresztül koncentrálni."

 

"De ezt nagyon nehéz végig fenntartani, és ahogy látjuk, a játékosoknak nem is mindig sikerül. A menedzserünk az utóbbi idõben sokat beszélt errõl."

 

"Tudja, hogy a képességünk meg van rá. Úgy hiszi, van bennünk akarat és a sikerre is éhesek vagyunk. Csak annyit szeretne, hogy a koncentrációnkban ne legyenek kihagyások."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!