Smalling boldog, hogy hallgatott volt edzõjére

Chris Smalling azt mondja, örökre hálás lesz Roy Hodgsonnak, amiért támogatta õt abban, hogy az Old Traffordra igazoljon.


A fiatal védõ  a  Maidstone Unitednél kezdte pályafutását. Nagy örömmel töltötte el amikor 2008-ban a Fulham akkori edzõje Hodgson leigazolta. Smalling izgatottan várja, hogy találkozzon szerdán régi csapattársaival.

 
A játékos a ManUtd.com-nak adott interjúban beszélt a Fulhamnál eltöltött évekrõl és a Manchester United elõtt álló mérkõzésekrõl.
 
"Jó érzés visszagondolni a Fulhamnál eltöltött két évemre. Hálás vagyok Roy Hodgsonak, hogy megadta az esélyt a fejlõdésre és amiért támogatott abban, hogy az Old Traffordra szerzõdjek. Azt hiszem nélküle most nem lehetnék itt."
 
 
Smalling remekül debütált a Manchester United csapatában és reméli, hogy az ünnepi idõszakban is lehetõséget kap a bizonyításra.
 
"Mindig nagy izgalommal várjuk ezt az idõszakot, ilyenkor van a legtöbb meccsünk és általában mindenki szerephez jut. Ez az a pár hét, amikor rengeteg pontot gyûjthetünk, nagyon fontos, hogy ezt kihasználjuk, ezért most mindenkinek hajtania kell és meg kell nyernünk az elõttünk álló meccseket."
 
"Az emberek pihenéssel és ünnepléssel töltik a karácsonyt, de nekünk ilyenkor kell a legjobban teljesíteni. Ez a gólok ideje. Ebben az idõszakban rengeteg pontot gyûjthetünk, ezért egy percet sem lazíthatunk. Fontos hogy jól teljesítsünk az elõttünk álló találkozókon."
 
A Manchester United holnap játszik a Fulham otthonában, majd hazai pályán a Wigannal és a Blackburn csapatával, aztán január 4-én ismét idegenben a Newcastle ellen.
 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!