A City vinné Morrisont és Pogbát

A Manchester City kész lecsapni a United két tehetséges fiatal játékosára.


Ravel Morrison és Paul Pogba - a United ifjúsági FA kupa-gyõztes csapatának rendkívül tehetséges fiatal csillagai - már bizonyítási lehetõséghez is jutottak a felnõtt csapatban.

 

Szerzõdésük a szezon végével lejár, ezért a rivális Manchester City ugrásra készen áll, hogy lecsapjon a játékosokra. Pogba és Morrison még nem töltötte be a 24. életévét, ezért a City köteles lenne kártérítést fizetni a Unitednek, ha sikerülne elcsábítaniuk a duót. 

 

 

Sir Alex viszont nem szeretne megválni az ígéretes fiataloktól, különösen nem a rivális City javára. Bár mindkét játékos lehetõséget kapott már a skót trénertõl a bizonyításra, egyelõre még nem állandó tagjai a Vörös Ördögök elsõ csapatának, ezért bízik abban a City, hogy sikerül megszereznie a United saját nevelésû tehetséges fiataljait.

 
Más hírek viszont arról szóltak, hogy az AZ Alkmaar középpályása, a 23 éves Rasmus Elm svéd középpályás  csatlakozik a Unitedhez júniusban. A játékos a Sportbladet svéd hírújság ezzel kapcsolatos kérdésére elmondta:
 
" Igazán hízelgõ, hogy kapcsolatba hoznak a Uniteddel, de egyelõre semmi konkrétumot nem tudok mondani. A szezont még biztosan az AZ-nál töltöm és ha valamelyik csapat érdeklõdik utánam, az majd az ügynökömmel veheti fel a kapcsolatot."
 


Daily Express

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!