Evans a csapat koncentrációját dicséri

Jonny Evans úgy érzi,a jelenlegi sikersorozat a Premier League mérkõzésein a háttérben folyó kemény munkának és az erõs összpontosításnak az eredménye.


Jonny Evans szerint a rivális City csapatától elszenvedett vereségnek köszönhetõ az az elszántság, ami most látható a United játékán.
 
"A szezon elején nyílt támadó taktikát alkalmaztunk. Úgy gondoltuk nem számít, ha kapunk két gólt, mert akkor lövünk hármat. Sajnos ez a taktika nem vált be és meg kellett értenünk, hogy a védekezésre is nagy figyelmet kell fordítani" - mondta Evans a ManUtd.com-nak adott interjúban. 
 
"A City elleni mérkõzés óta sokat javult a védelmünk. A vereség után nem ültünk le megbeszélni, hogy mi lesz ezek után. Mindenki tudta, hogy ezt a hibát ki kell javítanunk, és mindannyiunk fejében megfogalmazódott, ha nyerni akarunk, akkor sokkal jobban kell játszanunk."
 
 
"A csapat a szezon alatt talán most a legegységesebb. Mindenki tudja mi a dolga, mit kell tennünk, hogy elérjük a céljainkat és ezért keményen meg is dolgozunk. Segítjük egymást mindenben, összetartunk, ezért nehéz lesz bárkinek is legyõzni bennünket." 
 
Evans vádlisérülése miatt elõreláthatólag két hétig hiányozni fog a United keretébõl mégis meggyõzõdése, hogy csapata kiváló teljesítményt fog produkálni a szezon második felében, ahogy ezt tette az elõzõ években is.
 
"Ha egyszer megízleled a sikert, nem tudod elviselni a vereséget. Ez az, amit belénk vert a mester már kezdetek óta és ez az, ami végigkíséri a United történelmét. Éhezünk a sikerre és elfogadhatatlan, hogy a szezon végén ne emeljük a magasba a kupát. "
 


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!