Fergie örül Joyce maradásának

Sir Alex Ferguson nagyon örül annak, hogy Warren Joyce továbbra is a United tartalék csapatának edzõje marad annak ellenére is, hogy a Hull Citytõl menedzseri munkával keresték meg a trénert.


A Tigrisek szurkolói körében továbbra is Joyce az elsõ számú választás azok után, hogy Nigel Pearson elhagyta a KC Stadiumot és a Leicesterhez szerzõdött.

Azonban a 46 éves edzõ úgy döntött, marad az Old Traffordon és folytatja remek munkáját, minek következtében a tartalékok az élen zárhatják az évet a Barclays Premier Reserve Leauge North csoportban.

"Örülünk, hogy marad, mert nyílvánvalóan aggodalmat keltett az a tény, hogy a Hulltól munkát ajánlottak neki" - mondta Sir Alex Ferguson az Inside Unitednek.

 


"Ha valaki itt dolgozik, tudja meg azt, a munkája biztonságban van még akkor is, ha a menedzseri körforgásba kerül is be, ahol három rossz meccs után bajba kerülhetnek emberek."

"De õ nagyszerû és nagyon fontos munkát végez a tartalékokkal, segít Scholesnak is, hogy beilleszkedjen új szerepkörébe és Scholesy élvezi is a munkát Warrennel, aki egy igen jó szakember."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!