Brady is meghosszabbította kölcsönét

Robbie Brady az idei szezon második felét is a Hull Citynél tölti, miután a Manchester United beleegyezett kölcsönszerzõdése meghosszabbításába.


A 19 éves játékos a nyár folyamán igazolt a Tigrisekhez, amikor is 2011 végéig szóló kölcsönszerzõdést kötöttek.

 

Ám a középpályás rendkívüli módon lenyûgözte ideiglenes kenyéradóit a KC Stadiumban eltöltött idõszaka során, így érthetõ módon a másodosztályú klub vezetõsége szerette volna megtartani.

 

Brady az egyébként a Liverpooltól kölcsönben játszó Gulácsi Pétert is foglalkoztató Hull Cityben 22 mérkõzésen eddig egy gólt szerzett, amelyet azonban lesz még módja gyarapítani.

 

 

Ugyanis a Manchester United elégedett volt ígéretes szélsõje fejlõdésével, és a további elõrelépések érdekében egy újabb idõszakot tölthet el a Championshipben, amely amellett, hogy kiváló terepként szolgál számára a tanuláshoz, még állandó játéklehetõséget is kitud magának harcolni, amely rendkívül fontos egy játékosnak ebben a korban.

 

Így tehát Robbie Brady a 2011/2012-es szezon második felét is a Tigriseknél töltheti, abban a reményben, hogy sikerül feljutáshoz segítenie a pár évvel ezelõtt még a Premier Leagueben vitézkedõ klubot. 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!