Vidic: Rio olyan lesz nekünk, mint egy új, nagy igazolás

A Manchester United csapatkapitánya, Nemanja Vidic szerint a teljesen egészséges Rio Ferdinand visszatérése nagyon jó hatással lesz csapata Premier League szezonjára.


A 31 éves Ferdinand sikeresen játszotta végig kedden a Montenegro elleni válogatott mérkõzést, miután a Sunderland és a Valencia elleni teljesítményével is lenyûgözte védõtársát. Ennek következtében Vidic úgy véli, Rio olyan lesz Sir Alex Ferguson oldalán, mintha egy új igazolás lenne.

Az angol válogatott védõ 18 hónapon keresztül bajlódott sérülésekkel, fõleg a hátával voltak gondjai, a világbajnokságot is ki kellett hagynia, valamint az idei szezonban sem játszott még sokat, visszatérésével azonban úgy tûnik, mostmár képes újra megkötni a United védelme közepén Vidic-csel való páratlan kapcsolatát.

 

 



 

A szerb védõ a Manchester Evening Newsnak nyilatkozott: "Rio a Valencia, valamint a Sunderland ellen is játszott és nagyon jól illeszkedett. Néztem Montenegro elleni mérkõzését is és nagyon élesnek tûnt."

"Örülök, hogy megfelelõ állapotban van és remélem nem szenved sérüléseket, mert az utóbbi pár évben sok problémája volt ezen a téren."

"Remélhetõleg ebben az évben végre újra teljesen kész lesz a játékra. Ha így lesz, olyan lesz számunkra, mintha egy nagy igazolást kaptunk volna."

 

sport.co.uk


sport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!