Drinkwater új szerzõdést írt alá

A középpályás meghosszabbította szerzõdését a Manchester Unitednél, majd újra kölcsönadták a Barnsleynak.


A Sky Sports értesülései szerint Danny Drinkwater új szerzõdést kötött a Manchester Uniteddel, illetve kölcsönben újra a Barnsley együttesét erõsíti.

 

A 21 éves játékos egész karriere során a Vörös Ördögök alkalmazásában állt, ám felnõtt karriere egészét más csapatoknál töltötte kölcsönben, elõször a 2009/2010-es szezonban a Huddersfield Townban, majd késõbb a Cardiff Citynél, tavaly a Watfordnál, mielõtt az idei szezon elején csatlakozott volna a Barnsleyhoz.

 

 

Drinkwatert igen nagyra tartják az Old Trafford folyosóink belül, éppen ezért a klub úgy döntött, hogy hosszabb távra is magához láncolja saját nevelésû játékosát egy új szerzõdéssel, majd újra kölcsönadták a Barnsleynak a szezon második felére, hogy folytathassa fejlõdését.

 

A középpályás elõzõ kölcsönszerzõdése a hét elején járt le, de a Barnsley menedzsere, Keith Hill nyomására sikerült visszahozniuk a játékost az Oakwellbe.

 

Drinkwater a Championshipben vitézkedõ klubnál eltöltött elsõ kölcsönidõszaka alatt 16 alkalommal léphetett pályára, visszatérése pedig hatalmas fegyvertény, tekintve, hogy a Barnsley elveszítette csapatkapitányát, Jacob Butterfieldet egy hosszútávú sérülés miatt.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!