Smalling gyõztes visszatérése

Chris Smallingot hatalmas elégedettséggel töltötte el, hogy a Manchester City elleni 3-2-es FA kupa-gyõzelemmel térhetett vissza sérülésébõl, miután az ünnepi idõszakban több mérkõzést is kénytelen volt kihagyni.


A fiatal védõ azóta nem állhatott a Vörös Ördögök rendelkezésére, mióta idegenben legyõzték egykori klubját, a Fulhamet, de meglepetésre ott lehetett az Etihad Stadiumban pályára lépõk között. Most, hogy ilyen parádésra sikerült visszatérése, Smalling abban reménykedik, hogy az elvesztegetett idõt egy meghosszabbított sorozattal tudja felejtetni a csapattal.

 

"Nagyon csalódott voltam Karácsonykor és Szilveszterkor, miután idõm nagy részét az ágyban fekve kellett töltenem" - kezdte Chris a MUTV-nek.

 

"De mostanra egészséges és jól vagyok, újra edzhetek, úgyhogy remélhetõleg túl vagyok a betegségemen, és a szezon hátralévõ mérkõzésein már játszhatok."

 

Wayne Rooney két góljával, és Danny Welbeck parádés befejezésével a Manchester United meggyõzõ elõnyre tett szert tegnap a City elleni elsõ félidõben, köszönhetõen annak, hogy Sir Alex fiai két egymást követõ vereség után képesek voltak talpra állni, és hatékony támadásbefejezéssel megágyazni egy igencsak értékes gyõzelemnek.

 

 

Az elsõ félidõben nyújtott volt szinte vitán felül a Vörös Ördögök szezonbeli legjobb produkciója, amely nélkül nem jöhetett volna létre a még sokáig emlegetett siker, amely Chris Smalling szerint nem másnak, mint a csapatmunkának köszönhetõ - annak ellenére, hogy az angol válogatott bekk külön kiemelte, és dicsérte honfitársát, Wayne Rooneyt.

 

"Tényleg nagyon jól járattuk körbe a labdát, emellett pedig nagy akarást sugároztunk magunkból, és nagyszerû játékkal elõrukkolva egy nagyszerû elsõ félidõt tudtunk felmutatni. Két alkalommal is remek befejezést láthattunk Rooneytól, aki az egész mérkõzést figyelembe véve parádésan teljesített" - tette hozzá.

 

"Szerintem mind a tizenegy játékos igazán kitett magáért ezen a mérkõzésen, és a második félideji visszaesésünk ellenére nem tántorodtunk el a célunktól, és végül sikerült gyõznünk."

 

A vasárnapi mérkõzés fordulópontja egyértelmûen a City kapitánya, Vincent Kompany kiállítása volt, aki egy Nanival szembeni páros lábbal való becsúszást követõen mehetett az öltözõbe. A döntés hatalmas vihart kavart a médiában, azonban Smalling magyarázata szerint nem lehet eltekinteni egy olyan eset felett, ahol két lábbal csúsznak egy játékos felé.

 

"Egy kicsit távol voltam az esettõl, úgyhogy újra meg kellene néznem. De ezek a talajok nagyon gyorsak, különösen ha nedvesek, úgyhogy ha két lábbal csúszol be, akkor azzal nagyon veszélyes játékot ûzöl."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!