Valencia élvezi a szerepét

Antonio Valencia élvezi annak esélyét, hogy elõreléphet a gólpasszokat adók listáján azok után, hogy visszatért a Manchester United jobb szélsõ posztjára.


Az ecuadori válogatott játékos ebben a szezonban is bebizonyította sokoldalúságát, hiszen a sérülésekkel bajlódó Vörös Ördögök csapatában több alkalommal a védelem jobb szélén is kiemelkedõen játszott. Ám most, hogy elõrébb lépett a középpályára, mindez Wayne Rooney javára is szolgált - bizonyíték erre többek között a United elsõ gólja a Manchester City elleni mérkõzésen, ahol Valencia beadását fejelte kapuba a támadó.

"Azt hiszem, Wayne egész szezonban nagyon jó szinten volt, csúcsformában és most ismét megmutatja, mennyire értékes is számunkra" - mondta Valencia Rooneyt méltatva. "Ami nagyszerû benne, az a gyors felfogása. Korán meglátja a dolgokat és gyorsan adja a labdákat, ezzel megadva az esélyt, hogy gyorsabb és élesebb legyen a másik."

 


"De azt hiszem, nem csak Rooneyval van jó kapcsolatom és nem csak vele értjük meg egymást remekül, hanem többek között Nanival, Chicharitoval és Danny Welbeckkel is."

Valencia végig Dimitar Berbatov mögött loholt a Manutd.com decemberi, hónap legjobbja szavazásán azok után, hogy decemberben összesen hét gólt készített elõ a szélsõ.

"Úgy vélem, ha jó beadásokat sikerül adni és gólokhoz segíteni a csapatot, az bizalmat ad és sokkal jobban érzem magam úgy, hogy visszakerültem megszokott posztomra. A menedzser megkért, hogy a védelem jobb szélén szerepeljek, mert 2-3 csapattársam sérült volt arról a posztról. Természetesen örömmel megtettem, különösen mivel említette, hogy csak rövid idõrõl van szó. De sokkal kellemesebben érzem magam a saját posztomon."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!