Smalling: Jogos a kritika

Chris Smalling elismeri, jelenleg jogos, hogy a szurkolók és újságírók kérdéseket tegyenek fel a Manchester Unitednek.


Bár a Vörös Ördögök csak 3 ponttal maradnak el a listavezetõ Manchester Citytõl a Premier League-ben és több pontot szedtek össze, mint tavaly ugyanebben a szakaszban, a fiatal védõ szimpatizál azokkal, akik többet követelnek.

"Megértem ezt" - mondta Smalling a United Review-nek. "Második helyen vagyunk a bajnokságban és a klubot ért elvárások - kívülrõl és belülrõl egyaránt - hatalmasak. Ha nem vagyunk az élen, mindenki azt kérdezi, miért. Megjegyzem, helyesen."

"Második helyen végezni több ponttal, mint amennyivel tavaly megnyertük a bajnokságot, ettõl nem érezzük jobbnak magunkat. Az egyetlen cél, hogy bajnokok legyünk ismét."

 


A feladat elsõ állomása szombaton jön el, amikor az Old Traffordon fogadja Sir Alex Ferguson csapata a Bolton Wandererst. És bár a vendégek a kiesõ zónában vannak, õket is hajtják a United utolsó hazai bajnokiján látottak, amikor a szintén kiesõ Blackburn 3-2-re gyõzni tudott.

Smalling azonban eltökélt, segítse csapatát abban, hogy ismét a gyõzelem útjára lépjenek.

"A Blackburn elleni játék jó emlékeztetõ arra, hogy semmit nem vehetünk biztosra. Ha meg akarjuk nyerni a bajnokságot, le kell gyõzni mindenkit, aki ellenünk jön, kezdve ma a Boltonnal. Nagyon szükségünk van a három pontra, ez az egyetlen dolog, amire gondolunk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!