Giggs hosszabb idõre kidõlt

Úgy tûnik a Manchester United hosszabb idõre kénytelen lesz nélkülözni Ryan Giggset, miután a walesi szélsõ még a Bolton Wanderers ellen elszenvedett térdsérülése kiújult.


Giggsnek az elsõ félidõ vége elõtt öt perccel kellett elhagynia a pályát a West Bromwich Albion elleni bajnokin, és hiánya nagyban érzõdött a Manchester United játékán a továbbiakban.

 

A 36 éves szélsõ egész héten edzett, és úgy tûnt, hogy túl van már térdproblémáján, azonban állapotában visszaesés történt, és pihenõre lesz szüksége.

 

 

"Ryan Giggs elvesztése, fõleg mivel egy szélsõrõl van szó, hatalmas érvágás" - kezdte Sir Alex Ferguson.

 

"Megint a térdével akadtak problémák. Még a Bolton ellen szedett össze egy kisebb sérülést, de azóta rendes edzésmunkát végzett. Úgy tûnt, minden rendben van vele, de újra elõjött a korábbi probléma, ezzel pedig hosszú idõre nélkülözni kényszerülünk majd õt." 

 

Giggs kiválása a mérkõzésen komolyan érzõdött a Manchester United játékán, miután igazi szélsõ hiányában kellett végig játszaniuk a találkozót, hiszen a padon nem ült ilyen poszton bevethetõ játékos.

 

"Nagy problémát jelentett, hogy Ryant le kellett cserélnünk" - tette hozzá Ferguson.

 

"Talán nem volt elég emberünk a szélsõ posztjára. Sajnos Bebet nem tudtuk bevetni, miután kisebb rúgást kapott. Rendben van, de végül úgy döntöttünk, hogy kihagyjuk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!