King a Hullnál folytatja

Június 30-ig a norvég támadó, Joshua King a Hull Citynél szerepel.


A 20 éves támadó a Borussia Mönchengladbachnál szerepelt kölcsönben, ám nem sok sikert ért el, ezért új csapat után kellett nézni, hogy megmutathassa, milyen gyors és mennyire bátran is lõ a norvég.

King az egyre növekvõ United játékosok sorához csatlakozott, ugyanis a KC Stadiumban több egykori és jelenleg is a Vörös Ördögök kötelékébe tartozó játékos szerepel, beleértve a másik, kölcsönben szereplõ fiatal csillagot, Robbie Bradyt is. Ráadásul a Nick Barmby vezette Tigriseknek esélyük van a feljutásra is.

 


"Joshua ismét kölcsönbe kerül, ahogy korábban Németországba, ahol küzdött, hogy jó benyomást keltsen, de az út néha ilyen is lehet" - mondta Warren Joyce, a tartalékok edzõje. "De a rossz tapasztalatokból is tanulhatsz."

A Hull menedzsere, Barmby is üdvözölte az új igazolást, izgalmasnak találja King érkezését, aki a hétvégén a lelátóról nézte végig a Tigrisek, Peterborough felett aratott gyõzelmét. "A játékosok hírnévre tehetnek szert és a kölcsönszerzõdést dobogónak használják" - mondta a menedzser a Hull Daily Mailnek. "Boldog vagyok, hogy Josh-t elhoztuk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!