Evra: Meg kell mutatnunk az igazi arcunkat

Patrice Evra arra ösztönözte társait, hogy a következõ hetekben mutassák meg mire is képesek igazán, miután újabb két pontot vesztettek a West Bromwich Albion ellen.


Vezetõ pozícióba kerülve Javier Hernandez korai, illetve Nani félidõ derekán szerzett góljaival a Vörös Ördögök három pontot packáztak el, miután a második félidõben egy öt perces kihagyás olyannyira megbosszulta magát, hogy az újonc West Brom egyenlíteni tudott, és a mérkõzés végéig megõrizte ezt az eredményt.

 

"El kell kezdenünk érvényesíteni az erõfölényünket, és eldönteni a mérkõzéseket" - mondta Evra a MUTV-nek. 

 

"Ki kell használnunk a lehetõségeinket, és annyi gólt kell szereznünk, amennyit csak bírunk. Ez nem olyan, mint amikor nincsenek helyzeteink."

 

 

"Ha 2-0-ra vezetsz, akkor meg kell nyerni a mérkõzést. Ha három, vagy négy góllal vezetsz, akkor onnan már nagyon nehéz felállnia az ellenfélnek. De ha nem tudsz egy sebességi fokozattal feljebb lépni, és még mindig csak 2-0-ra vezetsz, az ellenfélnek csak egy gólt kell szereznie, hogy nagyon megnehezítse a dolgodat. Mindenkinek magára kell vállalni a maga részét ebbõl a vereségbõl, nem csak a védelemnek."

 

"Ha ez csak egyszer fordul elõ, az oké, de kétszer... Emlékszem arról beszélgettünk a Liverpool elleni mérkõzés után, reméljük többször nem fog elõfordulni az, hogy ugyanúgy eladjuk az elõnyünket, mint ma, de pontosan az történt most, mint akkor."

 

"Két választásunk van - vagy elfogadjuk, vagy nem fogadjuk el, és ez most az a pillanat, hogy az utóbbinak kell megtörténnie. Továbbra is veretlenek vagyunk, de számomra, az hogy öt döntetlenünk van, olyan mintha kikaptunk volna. Ez nem a Manchester United. Keményen kell dolgoznunk, meg kell mutatnunk az igazi arcunkat, és biztos vagyok benne, hogy ez így is lesz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!