Neville: Scholes nem tér vissza

Gary szerint csapattársa szavatartó.


A Manchester United védője, Gary Neville nem hiszi, hogy Paul Scholes visszatér a nemzetközi porondra.

 

A 35 esztendős Scholes 2004-ben jelentette be visszavonulását a válogatottságtól, de Fabio Capello, az angolok szövetségi kapitánya próbálta visszacsábítani Paul-t a világbajnokság előtt.

 

Scholes kiváló formában kezdte az idei szezont a Vörös Ördögöknél, nem véletlen tehát, hogy egyre több helyről kérik Capellot, próbálja meg rávenni a veterán középpályást a visszatérésre.

 

Azonban a csapattárs nem hiszi, hogy Scholes visszatér az angol válogatottba, bár megérti, miért születik ennyi találgatás erről.

 

„Néhányan Paul Scholes válogatott visszatéréséről beszélnek, de nem látom, hogy ez történne és nem azért mondom, mert bármilyen bennfentes információm is lenne” - nyilatkozta Gary a Sunday Times of Malta-nak.

 

 

„Ha vissza akart volna térni, megtette volna ezt a világbajnokság kapcsán.”

 

„Fantasztikus teljesítményre képes a Manchester Unitedben, meg tudom érteni, miért beszélnek róla az emberek.”

 

„Hosszú időn át nagyon jól játszott Angliáért, de úgy döntött, visszavonul és mivel õ egy szavatartó ember, nem látom azt, hogy visszavonná a döntését.”

 

„Másrészről, még mindig kiváló játékos ahhoz, hogy a válogatottban szerepeljen és biztos vagyok abban, hogy az összes angol szurkoló – köztük én is – szívesen viszontlátnánk őt, mert az egyik legjobb játékos.”


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!