Rooney: Féltem a jövõmet a Unitednél

Wayne Rooney pályafutása könnyen lehet, hogy hónapokon belül már nem az Old Traffordon folytatódik, miután a kezdõcsapatból való kikerülése után elkezdte félteni jövõjét a klubnál.


Bár mint tudjuk, az angol bulvárlapok közel se megbízhatóságukról híresek, a Daily Mirror szerint David Gill, a Manchester United ügyvezetõ-igazgatója szorgalmazhatja Wayne Rooney eladását, miután az angol válogatott csatár és menedzsere, Sir Alex Ferguson kapcsolata megromlott, amely kezdete a játékos magánéleti válsága volt.

 

Egy, a Unitedhez közel álló informátor szerint: "Rooney azon kevés játékosok egyike, aki szembe mer szállni Sir Alex Fergusonnal a United öltözõjében."

 

"Mindig is teljes tisztelet övezte a két fél kapcsolatát, egészen két hónappal ezelõttig, amikor ez teljesen eltûnt, és az ellenségeskedés nem sokáig folytatható." 

 

Rooney mindössze 20 percnyi játéklehetõséget kapott a tegnapi, 2-2-es döntetlenre végzõdõ West Bromwich Albion elleni bajnokin, miután a héten Fergusonnal való kapcsolatának határait feszegette.

 

 

A Manchester United a szombati kisiklását követõen nem sokat gondolkodhat a pontvesztésen, ugyanis szerdán már a Bursaspor elleni Bajnokok Ligája találkozó áll elõttük, Rooney azonban egyáltalán nem biztos abban, hogy helyet tud magának szorítani a kezdõcsapatban.

 

"Minden nagy mérkõzésen játszani akarok - de nem tudom, hogy erre lehetõséget kapok-e" - kezdte az egykori Everton játékos.

 

"Remélhetõleg játszani fogok. De az utóbbi idõszakban több mérkõzést kihagytam, és ha nem játszol, akkor nem is tudsz megfelelõ erõállapotba kerülni, hogy tétmérkõzésen játszhass."

 

"A szezon kezdetén rendre játszottam, és úgy gondoltam, újra vissza tudom nyerni a szükséges erõállapotot. Azonban a dolgok egészen máshogy alakulnak, ha nem játszol."

 

Rooney formájában egyértelmûen hanyatlás állt be, miután a Unitedben lejátszott legutóbbi 10 mérkõzésén mindössze egy gólt szerzett, és a világbajnokság óta eltelt idõszakban is csak két gólt tudott szerezni eddig.

 

Magánéleti botrányai ebben biztosan nem segítettek, és Ferguson úgy döntött, kemény kézzel fogja az általa megszelidített egykori vad játékost, ezért már nincs vele annyira nagy türelemmel, fõleg Dimitar Berbatov egyre jobb góllövõ formájának köszönhetõen.

 

"Dimitar Berbatov rengeteg gólt szerez idén, ezért nagyszerû lenne újra együtt játszani vele" - folytatta Wazza.

 

"Remélhetõleg a csatárpárosunk újra összeállhat és nagyot robbanthat, ami azt jelenti, hogy egymás között megosztozunk a gólokon, és számos találattal szomorítjuk az ellenfelet."

 

"Gólokat akarok szerezni, de amíg megtudjuk nyerni a mérkõzéseket, addig boldog vagyok. Szerintem a csapat öltözõjébõl mindenki ugyanezt mondaná."

 

"Persze ne értsenek félre, ha kihagyok egy csomó helyzetet és nem nyerünk - mint Montenegró ellen - akkor csalódott vagyok."

 

"De ez nem a fejben dõl el. Ez azon múlik, hogy milyen keményen dolgozol, én pedig minden edzésen nagyon keményen fogok dolgozni."

 

Telegraph


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!