Young bizakodó

Ashley Young azt mondja, jó úton halad, hogy visszanyerje kondícióját, miután ki kellett hagynia az edzéseket bokasérülése miatt.


Sir Alex Ferguson január 8-i nyilatkozatában arról számolt be, hogy a volt Aston Villa játékos, körülbelül négy hetet fog kihagyni.
 
"Jól vagyok" - nyilatkozta Young, Betfair Facebook oldalának adott exkluzív riportban.
 
"Már elkezdtem az edzéseket az edzõteremben és remélem, hogy minél hamarabb visszatérhetek a csapatba."
 
Az angol válogatott labdarúgó elmondta, hogy mennyire élvezi a manchesteri életet, és hogy megérkezése óta rengeteget fejlõdött.
 
 
 
"Szeretek itt lenni. Nagyon kedvesen fogadott mindenki, a játékosok és az edzõi stáb egyaránt. Jó kapcsolatban vagyok a társaimmal. Hatalmas emberekkel és világklasszis futballistákkal lehetek együtt, nap mint nap. Ez egy megvalósult álom a számomra."
 
"Jó érzés egy ilyen remek csapatban játszani. Ahogy elõször pályára léptem azonnal érezhetõ volt, hogy itt egy jóval magasabb szinten folyik a munka."
 
" Teljesen más stílussal, mentalitással és körülményekkel találtam magam szembe amikor megérkeztem, mint amit az Aston Villa csapatánál megszoktam. De el kell mondanom, egyáltalán nem esett nehezemre azonosulni a United mentalitásával és elvárásaival."
 
"Wayne Rooneyt és Michael Carricket már a válogatott edzéseirõl ismertem, és már akkor is csodáltam a teljesítményüket. Sokat fejlõdött a játékom mióta itt vagyok és alig várom, hogy újra pályára léphessek."
 
Bár Young valószínû nem lép pályára a hétvégi Arsenal elleni mérkõzésen az Emirates Stadiumban, biztos benne, hogy társai remekül fognak szerepelni, és minden bizonnyal elhozzák a három pontot a jelenleg ötödik helyen álló Arsenal csapatától.
 
"Ez egy nagyon nehéz küzdelem lesz, de biztos vagyok abban, hogy megszerezzük a három pontot." 
 

"Egyre nagyobb a tét, mindenki szeretne a tabella élére kerülni. A United most nagyon jó formában van, az elõzõ gyõzelmek kellõ önbizalmat adnak ahhoz, hogy megfelelõen tudjunk koncentrálni az elõttünk álló mérkõzésre. Nyerni megyünk az Emirates Stadiumba, és el fogjuk hozni a három pontot." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!