Redknapp: Rooney biztosan magára talál

Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur menedzsere arra bíztatta nagy barátját, Sir Alex Fergusont, hogy tartson ki Wayne Rooney mellett.


A skót menedzser elmondása szerint a Wayne Rooneyval történõ nézetkülönbségük, a játékos vélt, vagy valós bokasérülésének különbözõ megítélésérérõl olyan, "mint a falra hányt borsó".

 

Bár kollégája, Harry Redknapp egyet ért azzal, hogy Wayne Rooney messze tudása alatt teljesít az utóbbi idõszakbna, ennek ellenére támogatásáról biztosítja az angol válogatott csatárát, és hisz benne, hogy újra visszaszerezheti ellánállhatatlan góllövõ formáját, ha a United kitart mellette, és támogatja.

 

 

"Rooney erõsebb játékosként tér vissza, mint bármikor. Majd egy év múlva visszatekinthetünk erre az idõszakra" - mondta Redknapp.

 

"Mindenki átél hullámvölgyeket karriere során, õ pedig most pont azt az idõszakát éli, amikor nem tud tudásához mérten teljesíteni. Egy évvel ezelõtt azonban õ volt a világ egyik legjobb játékosa."

 

"Ha megfelelõ lehetõséget biztosítanak számára, akkor õ bizonyítani fog, rúg két gólt, és megnyeri csapata számára a mérkõzést."

 

"Ha van egy ilyen lenyûgözõ tehetség a birtokodban, nagyon nehéz döntés kihagyni a csapatból. Nem fogod a tartalékok között játszatni. Egyszerûen engedni kell, hogy visszanyerje a formáját, és ezt követõen minden rendben lesz."

 

TEAMtalk

 


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!