Valencia: A United vitalitása csúcsán van

A United szélsõ játékosa, Antonio Valencia azt mondja, csapata soha nem dobja be a törülközõt.


Antonio Valencia szerint a Premier League befutója egy háromlovas versenyhez lesz hasonlítható az idei szezonban.
 
Az ecuadori válogatott játékos szerint a Vörös Ördögök készek folyamatos nyomást gyakorolni a rivális City csapatára, de ebben a szezonban a Tottenham is bele fog szólni az elsõ helyért folytatott küzdelembe.
 
A 26 éves játékos szerint a Blackburntõl elszenvedett vereség igen jó lecke volt a csapat számára, de egyben fel is tüzelte a játékosokat az elõttük álló mérkõzésekre.
 
Valencia a The Sun-nak adott interjújában elmondta: " A Blackburn ellen elszenvedett vereség nagy csapás volt számunkra. Az edzõ nagyon dühös volt, mi pedig semmivel nem tudtunk érvelni, mert igaza volt. Viszont ez a lecke oly mértékben feltüzelt bennünket, ami segítségünkre lesz a bajnokság hátralévõ szakaszában."
 
"Jelenleg a második helyen állunk a tabellán, de még semmi sincs veszve. Folyamatos nyomást gyakorolunk a Cityre és készek vagyunk hamarosan átvenni a vezetést.
 
"A Tottenham együttese valami fantasztikus teljesítménnyel, szintén közel áll az élmezõnyhöz, de harcolni fogunk a címvédésért. A United soha nem dobja be a törülközõt."
 
"Paul Scholes visszatérése egy óriási plusz a számunkra. A célom, hogy ott maradjak a kezdõben és minél nagyobb mértékben tudjam segíteni a csapatot a gyõzelemben."
 
 
 
 
Valencia nem játszott a 8-2-es eredményre végzõdõ Arsenal elleni találkozón, és épp ezért már nagyon várja az összecsapást. A dél-amerikai játékos úgy gondolja, biztosan nem felejtette el az Arsenal a nagyarányú vereséget és talán ez nyomasztóan hat majd rájuk.
 
"Egy ilyen arányú vereséget nagyon nehéz elfelejteni. Valószínû, hogy megismétlõdni sem fog a hétvégén, de mindenképp befolyásolja majd a találkozót."
 
"Az Arsenal elég rosszul kezdte a szezont, majd sokat javultak, de még mindig túl nagymértékû a lemaradásuk az élvonal mögött. Mivel a Swansea ellen vereséget szenvedtek, biztosan keményen harcolnak majd, hogy pontot szerezhessenek, és csökkentsék a lemaradásukat."
 
"Most természetes, hogy mindent megtesznek a gyõzelemért, de a United motivációja sokkal erõsebb."
 
"Az Arsenal középpályája és támadósora jelenleg nagyon jó, ezért most különösen nagy figyelmet kell majd szentelnünk a védekezésre. Viszont a védelmük nem olyan erõs, ezt pedig ki kell majd használnunk. Robin van Persie-re oda kell majd figyelnünk. Thiery Henryrõl nem tudom, hogy pályán lesz-e, de ha igen, akkor biztosan erõsen motivált lesz a játéka, erre is nagyon kell majd figyelnünk a mérkõzés során." 
 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!