U18: Everton 4-3 United

Paul McGuiness fiai elszenvedték idei elsõ vereségüket a Finch Farmon, ahol az Everton gyõzedelmeskedett 4-3 arányban egy közönségszórakoztató Mersey parti találkozón.


Ragyogóan kezdõdött a mérkõzés a Vörös Ördögök számára, az utóbbi idõben csúcsformában játszó Will Keane (a képen) már a 6. percben vezetéshez jutatta a vendégeket, egy hosszú indítást követõen magabiztosan értékesítette ziccerét. (0-1)

 

 

 

8 perccel késõbb azonban jött az egyenlítés, Johnstone kapus egy beívelést követõen rosszul mozdult ki, nem érte el a labdát, így Danny Murphy csúsztathatott a kapuba (1-1). Nem sokkal ezt követõen a hazaiak védõje, Luke Garbutt büntetõbõl juttatta elõnyhöz az Evertont, miután Femi Orengua-t Zeki Fryers rántotta le a 16-oson belül. (2-1)

 

A szünet után hamar válaszoltak az ifjú Ördögök, Ryan Tunnicliffe hatalmas szóló után sarkazta Will Keane elé a labdát, aki ügyesen fordult le a védõrõl, ívelésébe azonban Garbutt kézzel nyúlt bele a büntetõterületen belül. A meígélt tizenegyest Keane higgadtan értékesítette a kapust az ellenkezõ irányba küldve el. (2-2)

 

5 peccel késõbb ismét visszavette a vezetést az Everton, Murphy most is szabadon fejelhetett, ezúttal egy szögletet követõen (3-2), majd Conor McAleny köszönt be szintén fejjel Garbutt bal oldali beadása után. (4-2)

 

McGuiness fiai mindent megtettek a javítás érdekében, Michele Fornasier találata (4-3) még némi reményt adott a végére, de a Stolverkosok kihúzták a hátralevõ idõt, így sajnos változatlan maradt az eredmény a hármas sípszó megszólalásáig.

 

 

United kezdõcsapata az alábbi volt:

 

Johnstone - M.Keane, Fornasier, Thorpe, Fryers - Lingard, Pogba, Tunnicliffe, Morrison, Hussain - W.Keane

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!