Premier League 8. játéknap

A hétvégi fordulót követõen továbbra is csak keresi a United a siker titkát.


 

A Vörös Ördögök komoly árat fizettek a West Brom elleni döntetlenért, az elveszített 2 pontnak köszönhetõen az Arsenal és a Manchester City is beelõzött a táblázaton. Sovány vigasz, de legalább az Aston Villa ellen döntetlent elérõ Chelsea nem növelte elõnyét a Uniteddel szemben.

 

 

 

 

Az Arsenal a Birmingham City csapatát fogadta az Emirates-ben. Az Ágyúsoknak nem volt könnyû dolga, hiszen a hórihorgas Nikola Zigic góljával a vendégek szereztek vezetést, ám Nasri büntetõjével és Samak góljával sikerült a fordítás a hazaiaknak. Érdekesség, hogy Samak az ötödik büntetõjét harcolta ki idén az Arsenalnak.

 

A Chelsea a Unitedhez hasonlóan csak döntetlent ért, a Kékek az Aston Villa otthonában szereztek 1 pontot. Carlo Ancelotti emberei utóbbi 2 meccsükön nem tudtak gólt szerezni.

 

A United és az Arsenal mellett van egy harmadik 14 pontos csapat is, ez a BL résztvevõ Tottenham, mely 2-1-re verte a Fulhamet.

 

A forduló nyertese egyértelmûen a Manchester City, mely 3-2-re nyert a Blackpool otthonában a két gólt jegyzõ Carlos Tevez vezérletével. A City ezzel 17 ponttal a második helyre jött fel, 3 ponttal megelõzve a Vörös Ördögöket.

 

Eredmények:

 

Szombat

 

Arenal- Birmingham 2-1

Aston Villa- Chelsea 0-0

Bolton- Stoke 2-1

Fulham- Tottenham 1-2

United- West Brom 2-2

Newcastle- Wigan 2-2

Wolverhampton- West Ham 1-1

 

Vasárnap

 

Everton- Liverpool 2-0

Blackpool- Manchester City 2-3

 

Hétfõ

 

Blackburn- Sunderland 21:00 (TV: Digisport)


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!