Owen a Twitteren vette védelmébe De Gea-t

Michael Owen tántoríthatatlanul védelmébe vette Manchester Unitedbeli csapattársát, David de Gea-t saját Twitter mikroblogján.


A spanyol portás ismételten kritikák kereszttüzébe került a Manchester United tegnapi, Liverpool elleni 2-1-es FA kupa-vereségét követõen.

 

De Gea a Liverpool mindkét tegnapi góljáért hibáztatható, miután az elsõnél egy szögletet követõen nem fért a labdához, amelyet így Daniel Agger tudott a kapuba juttatni, majd a mérkõzés végén Dirk Kuyt lába mellett elsuhanó lövésénél maradt tehetetlen, amely végül a hazaiak gyõzelmét hozta.

 

Azonban a mérkõzést sérülés miatt kihagyó egykori liverpooli kedvenc, Michael Owen védelmébe vette a tv-s szakkommentátorok, illetve a twitterezõk által támadott csapattársát.

 

"Csak egy kommentár a tegnapi meccshez. Nem értek egyet az összes negatív véleménnyel, ami De Gea-t éri" - írta Owen ma a Twitter-oldalán.

 

"Elismerem, hogy csinált néhány hibát már ebben a szezonban, de néhány embert hallva azt gondolhatnánk, hogy a tegnapi napja egy rémálom volt."

 

"Nem hiszem, hogy bármelyik gól is az õ hibája lett volna. A probléma az, hogy ha egyszer megbélyegeznek, akkor mindennel megtalálnak, és a kis hibákat is felfújják. Más kapusok hasonló hibákat vétenek, mégse mondanak az emberek ezekre semmit."

 

"Az elsõ gólnál a labda a hatoson belül volt. Ki kellett rá lépnie. Emellett figyelnie kell arra is, hogy a labda miként száll befelé. De vagy hat játékos tornyosult ekkor elõtte. Nem tehetett semmit. A probléma az volt, hogy szabadon fejelhetett az ellenfél, nem a kapus."

 

 

"Második gólnál sem tehetett semmit. Nem az volt inkább a probléma, hogy elvesztettük az elsõ párharcot, és nem vettük fel az elfutó embert?"

 

"Véleményem szerint két csúnya hiába vezetett mindkét kapott gólhoz, de mindenért a kapust hibáztatni, nagyon nagy hiba. Ez a fiú klasszis kapus lesz, õ még nagyon fiatal. Hiba mindenért õt megtalálni."

 

"Mindenképpen elkell azt is mondanom, mielõtt még valaki emlékeztetne rá, hogy rengeteg hazai meccsünket láttam ebben a szezonban! Mindkét kapu mögött hihetetlen támogatásban részesült eddig."

 

"A szurkolók tudják, hogy támogatásra van szükségre, önbizalomnövelés kell neki. Biztos vagyok benne, hogy visszaadja azt a bizalmat, amit belé vetettek." 


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!