Berbatov: Néha csak egy jó szó kell

Dimitar Berbatov menedzserét és csapattársait dicséri, amiért azok kivették a részüket Unitedes karriere legjobb idõszakából.


A 29 éves csatár az Old Traffordon töltött harmadik szezonjában tudott kitörni az õt béklyóként megkötõ nagy igazolása miatti hatalmas elvárásokból, amely eredményeként szeptemberben két fél a Hónap játékosa díjat is bezsebelhetett – többek között a Liverpoolnak lõtt mesterhármasának elismeréseként. Bár szombaton nem tudta gyarapítani eddig termelt hat bajnoki góljának számát, így is õ volt az egyik legjobb pályán lévõ játékos a West Bromwich Albion ellen 2-2-re végzõdõ döntetlen alkalmával.

 

A bolgár csatár szerint formájában nagy szerepet játszott az, hogy az edzõi stáb és a játékosok, akik napról-napra körülvették, folyamatosan segítették, és úgy érzi, nagy hatással voltak abban, hogy végre egy pozitív képet alakíthatott ki magáról a klubnál.

 

 

„Fontos, hogy mindig legyen hited. Nem csak akkor, amikor gólokat szerzel, de akkor is, amikor a padlón vagy, mert minden játékos átél nehéz periódusokat karriere során” – kezdbe Berbatov a MUTV-nek.

 

„Néha alábecsülöd magad és rossz dolgokon kezdesz el gondolkozni, amiken egyébként nem kellene. Azonban a csapattársaid és a menedzser segíthet neked, akár csak annyival is, hogy megkérdezik, ’Hogy vagy?’.”

 

„Elõfordul, hogy a legkisebb dolgok a legfontosabbak bizonyos szempontból.”

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!