A páros élvezi a kölcsönjátékos szerepet

Két Vörös Ördög az átigazolási idõszak utolsó napján került kölcsönbe egy-egy Championship klubhoz, hogy a következõ hónapok során megmutathassák, mire is képesek.


Hétfõn a védõ Scott Wootton és a középpályás Oliver Norwood a Nottingham Forest illetve a Coventry City csapatához került, ahol a szezon végéig játszanak.

Wootton a Peterborough-tól jött vissza, míg Norwood a League One-ban szereplõ Scunthorpe csapatánál játszott a szezon elsõ felében.

Mindkét játékos - akik elõzõ szezonban a United tartalék csapatában vitézkedtek - reméli, hogy sok lehetõségük lesz új csapatukban, amitõl rengeteget tanulhatnának.

 


"Igazán várom már - a Forest egy nagy klub illusztris történelemmel" - mondta Wootton az MUTV-nek. "Fantasztikus lehetõség lesz és minél több meccsen akarok játszani."

"Jelenleg küzdenek, de remélem segíteni tudok, hogy ez megváltozzon és feljebb tudjanak lépni a tabellán. Nagyszerû stadionjuk van kiváló szurkolókkal és minden meccsen remek a hangulat."

A 20 éves Norwood ezt mondta: "Nagyon izgatott vagyok, hogy oda megyek. A nyáron abban reménykedtem, hogy Championship klubhoz mehetek, de a Scunthorpe esélyt adott nekem és nagyon élveztem az ott töltött idõt. Remélhetõleg most feljebb lépek és tudom bizonyítani a Coventry-nél, hogy ezen a szinten is tudok játszani."

"Scott és a többi olyan játékos, aki a Championshipben játszottak azt mondták nekem, hogy ezen a szinten kicsit több idõ van a labda megjátszására, mint a nyüzgõ League One-ban, ami valószínûleg nekem jobban megfelel majd."

Wootton eredetileg a szezon végéig a Peterborough-nál szerepelhetett volna, de Darren Fergusonnal folytatott megbeszélése után visszatért a Vörös Ördögökhöz, most elmondta, miért tett így.

"Nem játszottam eleget és nem a posztomon szerepeltem. Élveztem, de én középsõ védõnek látom magam, nem középpályásnak, szóval remélem, hogy minél többet játszhatok belsõ védõként a Forestben."

Wootton és Norwood a hétvégén már be is mutatkozhat új csapatában és a hónap végén akár egymás ellen is pályára léphetnek, amikor a Coventry a Foresthez látogat.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!