Feltöltõdve térhet vissza Young

Sir Alex Ferguson reméli, hogy Ashley Young abban a formában tér vissza a Manchester Unitedbe, amilyet a szezon elején mutatott.


Júniusban, az Aston Villától érkezõ játékos már felépült boka sérülésébõl, melyet még a Fulham elleni, decemberi bajnokin szedett össze, az edzéseken pedig már nagyon jól teljesít.

A menedzser elismeri, Young kissé fáradtnak tûnt a sérülése idején és jót tett neki a pihenés. Ám a szélsõ végre frissen és feltöltõdve térhet vissza, aki így képes lehet arra, hogy komoly hatással legyen csapata játékára a szezon döntõ szakaszában.

 


"Amikor Ashley a Fulham ellen elszenvedte sérülését, túl volt egy olyan ponton, amikor a formája kezdett kissé hanyatlani ahhoz képest, amilyen a szezon elején volt, amikor fantasztikusan játszott és nagyon elégedettek voltunk vele" - mondta Sir Alex. "De volt ott a sérülése elõtt néhány olyan meccs, amikor készen álltunk arra, hogy kis szünetet adjunk neki."

"Ez kényszerû lépés volt, de immár igazán friss. Az utóbbi két hét során, az edzéseken mutatott teljesítménye igazán jó."

"Jó, hogy visszatérnek a játékosok, de az igazság szerint fantasztikusan teljesítettek azok a játékosok, akik a korlátozott erõforrásaink miatti terheket cipelték. Ám ha teljes keret áll rendelkezésre, akkor csak egy nyomás nehezedik, még pedig az, kik kerüljenek a csapatba. Ez a legnagyobb nyomás, amikor mindenki visszatér, hogy ki játszik és kit hagysz ki. Nem lesz könnyû ez sem."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!