Park a csapat mentalitását dicséri

Ji-sung Park szerint a Manchester United minden elismerést megérdemel a jelenlegi, bajnokságban elfoglalt pozíciójáért, hiszen szinte állandóan sérülések hátráltatták a Vörös Ördögök szezonját.


Sir Alex Ferguson reményei szerint Park több csapattársa is visszatérhet a betegszobáról és a Stamford Bridge gyepén akár Wayne Rooney, Ashley Young, Nani és Tom Cleverley is kifuthat.

Mások azonban - beleértve Andersont, Phil Jonest, Anders Lindegaardot - az oldalvonalon kívülre szorulnak, de Park szerint teljesen mindegy, mennyire rossz a csapat helyzete sérülések terén, a Manchester United mentalitásával képes támadni a Manchester Cityt.

"Ez része a történelmünknek. Tavaly is rengeteg sérültünk volt, de jól tartottuk magunkat és bajnokságot nyertünk a végén. Ez megmutatja, hogy erõs a csapatunk ahhoz, hogy képes legyen kezelni ezt a problémát" - mondta Park a Manutd.com-nak.

"Mindenkinek jó a mentalitása. Annak ellenére, hogy sok a sérült játékosunk, jól bánunk a helyzettel. Majd mikor visszajönnek, segítenek megnyerni a bajnokságot. Ez segít, hogy erõsebb legyen a csapat."

 


Hosszú évek óta az elsõ alkalom lesz, hogy a vasárnapi ellenfél Chelsea nem a legnagyobb riválisa a Vörös Ördögöknek, sõt, jelenleg 12 ponttal elõzik meg a manchesteriek a nyugat-londoni alakulatot. Mindazonáltal Park bajnoki címért hajtó csapatnak kívánja tekinteni Andre Villas-Boas egyesületét.

"Ha ránézek a tabellára, valami mást látok, de amikor a Chelsea ellen játszom, nem tartom õket a bajnoki címre esélytelen csapatnak."

"Õk is a riválisaink a bajnoki címért folyó harcban" - ragaszkodott hozzá a koreai, aki ha pályára lép, a 200. mérkõzését játszhatja a Vörös Ördögök színeiben.

"Tudom, hogy a Chelsea és köztünk lévõ pont különbség elég nagy. De nem fogják feladni egészen a szezon végéig. Mindig próbálnak harcolni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!